VIDEO Incendiu la Spitalulul Louis Țurcanu din Timișoara / Părinți cu copii în brațe, evacuați în mijlocul nopții

1 săptămână in urmă 27

A fost activat planul roşu de intervenţie după ce un incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalulul de copii Louis Țurcanu din Timișoara, relatează publicația TION. Peste 80 de persoane au fost evacuate după ce mari degajări de fum au fost semnalate la două etaje ale clădirii.

PompieriFoto: © Fedecandoniphoto | Dreamstime.com

Pompieri ai ISU Timiş au intervenit în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara, de unde au fost evacuaţi 42 de copii şi 41 de părinţi, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că a fost activat Planul roşu de intervenţie, incendiul manifestându-se cu degajări mari de fum.

”La sosirea echipajelor de pompieri, după efectuarea recunoaşterii, s-a constatat că există degajări masive de fum la nivelul etajelor I şi II, au fost evacuaţi 42 de copii şi 41 de părinţi. De la sosirea forţelor şi mijloacelor la locul intervenţiei, incendiul nu s-a propagat”, a precizat Elena Megherea.

Cei 42 de copii care au fost evacuaţi în cursul nopţii de la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara au fost transferaţi pe alte secţii ale unităţii sanitare şi la mai multe spitale din oraş.

Va fi constituită o echipă mixtă care se va deplasa la faţa locului pentru a stabili cauza degajării de fum în interiorul spitalului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă