VIDEO | Incendiu de proporții la un garaj al regiei de transport din Craiova. 15 autovehicule au fost distruse

2 săptămâni in urmă 31

Incendiu la un parc auto ar Regiei de Transport Craiova. Foto/Captură video Incendiu la un parc auto ar Regiei de Transport Craiova. Foto/Captură video

Un incendiu a cuprins, sâmbătă seară, mai multe autovehicule dezafectate aflate în curtea Regiei de Transport public din Craiova. Focul, care a pornit cel mai probabil de la un scurtcircuit la un motor, a distrus patru autobuze şi 11 autoturisme.

SÂMBĂTĂ, 24 APRILIE 2021, 21:40

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

 Incendiul a fost lichidat în urma unei intervenţii care a durat aproximativ o oră. Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, incendiul a pornit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit la compartimentul motor al unui autovehicul parcat în curtea de pe Calea Severinului din Craiova.

Imagine

Focul a cuprins patru autobuze – două autobuze dezafectate in totalitate şi alte două dezafectate în proporţie de 50% - precum şi 11 autoturisme abandonate şi ridicate de pe domeniul public, parcate in imediata apropiere.

Imagine

Patru echipaje de stingere au intervenit, iar la sosirea acestora focul se manifesta violent. După o intervenţie de o oră, incendiul a fost lichidat. Nimeni nu a fost rănit, precizează sursa citată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă