VIDEO impresionant - Un pacient care nu credea în COVID a fost salvat de medici - Ce transmite acum chiar de pe patul de spital

2 săptămâni in urmă 12

Pacient covid Pacient covid

Un român care nu credea în COVID spune că le datorează viața medicilor care l-au salvat după ce s-a infectat.  Acesta s-a vindecat după ce a ajuns în stare gravă la Terapie Intensivă, la un spital din Alba și a avut nevoie de oxigen. Cu masca pe față, acesta îi avertizează pe cei de acasă despre pericolul acestei boli și recunoaște că a greșit când a negat existența ei. 

JOI, 22 APRILIE 2021, 07:07

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

"Vreau să fac acest live pentru cei care nu cred în COVID. Așa am fost și eu 00.10 musca 00.14 Să știți că virusul există. Nu vă încăpățânați să nu mergeți la doctor. Aveți încredere în ei", spune bărbatul chiar de pe patul de spital.

Emil Ficior are 39 de ani. El a început să se simtă rău brusc, însă a refuzat să se ducă la spital. A stat acasă timp de aproape patru zile iar starea s-a agravat, iar când a ajuns la spitalul din Aiud a fost trimis direct în secția de Terapie Intensivă. În zgomotul infernal produs de aparatele de oxigen, el le transmite oamenilor care îi urmăresc live-ul de pe Facebook să nu ignore simptomele de COVID.

"Aveți încredere în doctori și nu vă lăsați. Covid-ul există ! Cine zice că nu există COVID, nu e adevărat. Nici eu n-am crezut, dar uite că am ajuns la ATI, COVID confirmat", mai spune pacientul.

Emil a reușit să scape din secția de ATI și îi îndeamnă pe români să aibă încredere în doctori. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă