VIDEO Imnul dronelor Bayraktar, compus de militarii ucraineni: ”Oile au venit la noi din est pentru a restabili un mare stat, dar ciobanii sunt buni, iar câinii de turmă se numesc Bayraktar”

5 luni in urmă 589

Militarii din Forțele Terestre Ucrainene (UFG) au distribuit pe mediile de socializare un cântec scris pentru dronele turcești Bayraktar TB2.

Pe youtube, melodia se precizează că a fost produsă în numele copiilor ucraineni pentru georgieni, sirieni, ceceni și tătarii din Crimeea.

BAYRAKTAR - Melodie Ucraina - Ukraine


Stream 1:

Stream 2:


Stream 3:


Melodia vorbește despre ”oile” care ”au venit la noi din est pentru a restabili un mare stat”, însă sunt conduse cu grijă de ”ciobanii” ucraineni, iar câinii lor de turmă se numesc Bayraktar. Cântecul vorbește despre ”tanchiștii ascunși prin tufișuri”, dar este amintit și președintele Putin.

Bayraktar TB2 este un vehicul aerian de luptă fără pilot (UCAV) de altitudine medie capabil să efectueze operațiuni de zbor controlate de la distanță sau autonome. Este produs de compania turcă Baykar Defence, în primul rând pentru forțele armate turce.

Aeronavele sunt monitorizate și controlate de un echipaj de zbor într-o stație de control la sol, inclusiv.

Dezvoltarea UAV a fost în mare parte creditată lui Selçuk Bayraktar, un fost student absolvent al MIT.

Aeronava se baza anterior pe componente și tehnologii importate, precum motoarele (fabricate de Rotax în Austria) și optoelectronica (senzori FLIR importați de la Wescam în Canada sau Hensoldt din Germania). (sursa: wikipedia)

Sursa, foto: Captură video -Youtube si G4media.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă