VIDEO Imagini din camerele de tortură din Harkov. Ucrainenii erau ținuți în cuști

1 săptămână in urmă 19

Pe măsură ce autoritățile ucrainene își continuă investigațiile pe teritoriul recent eliberat în regiunea Harkov, apar și noi detalii ale modului în care rușii i-au torturat pe ucraineni. Astfel, pe rețelele de socializare au început să apară imagini cu încăperile în care rușii torturau ucraineni, dar și poveștile ororilor.

Foto:

Cel puțin zece locații care au fost folosite drept „camere de tortură” de către forțele ruse au fost descoperite după eliberarea unor părți din regiunea Harkov, potrivit șefului poliției, Igor Klimenko.

The Kyiv Independent raportează că, atunci când ofițerii FSU se aflau în Kupiansk, pe atunci ocupat, ei torturau rezidenții și i-au amenințat că îi vor trimite pe câmpurile minate și le vor ucide familiile.

We were inside a torture prison in #Isjum. A man who was imprisoned here told us: „They connected electrodes and used electric shocks. They also put a gas mask on me." The full report tomorrow in @BILDamSONNTAG and @bild online. pic.twitter.com/1cBmnqrLgv

— Paul Ronzheimer (@ronzheimer) September 17, 2022

Maksim Maksimov este unul dintre supraviețuitorii abuzurilor rușilor. El a arătat spre locul în care a fost torturat cu șocuri electrice, potrivit Guardian. Soldații ruși l-au luat din celula lui din subsolul secției de poliție din Izium. L-au așezat pe un scaun de birou și i-au atașat o clemă de deget și i-au aplicat electroșocuri.

„M-am prăbușit. M-au tras în picioare. Mi-au pus o glugă pe cap. Nu am putut vedea nimic. Mi-au amorțit picioarele. Nu mai puteam să aud cu urechea stângă”, a povestit el. „Apoi au făcut-o din nou. Am leșinat. Am adus după 40 de minute în celula mea.”

17/9
\uD83C\uDDF7\uD83C\uDDFA⚡️\uD83C\uDDFA\uD83C\uDDE6\uD83D\uDE2A
Ukrainians were tortured here. This is what the torture prison in #Kupyansk looks like where the Rashists abused local residents#Ukraine #Ukrainian #UkraineKrieg #UkraineWar #UkraineRussiaWar #stopPutin #UkraineCounterOffensive #Donbass #Kherson #NATO #Europe #USA pic.twitter.com/kFQy2Zclqt

— ddlg (@u_me_reality) September 17, 2022

The video shows the Russian torture chamber in Izyum. Here the Russian occupiers conducted interrogations and tortured people. Ukraine is fighting a terrorist state. #StopRussia

\uD83C\uDFA5 Ombudsman Dmytro Lubinets pic.twitter.com/VYloUMR9og

— UkraineWorld (@ukraine_world) September 16, 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă