VIDEO Imagini de senzatie cu Ibrahimovic, dus cu motocicleta la Sanremo dupa ce masina i-a ramas blocata in trafic. Si pe scena, fotbalistul a dat recital

1 lună in urmă 2

Suedezul Zlatan Ibrahimovici, care este in aceste zile unul dintre prezentatorii festivalului Sanremo, a fost ajutat de un fan cu motocicleta, joi, sa ajunga la eveniment, dupa ce masina i-a ramas blocata in trafic din cauza unui accident, relateaza Football Italia.

Ibrahimovici ar fi cerut de la organizatorii festivalului sa fie liber, miercuri, pentru a fi prezent la meciul AC Milan - Udinese, scor 1-1. Joi dimineata, el s-a antrenat alaturi de colegii sai de la AC Milan, iar apoi, dupa-amiaza, a plecat cu masina spre Sanremo. Insa el a ramas blocat in trafic din cauza unui accident, ceea ce l-a facut sa gaseasca alta metoda de transport.

"Dupa ce am stat trei ore in masina, i-am spus soferului ca trebuie sa ies. Am oprit un motociclist care era in trecere si l-am intrebat daca poate sa ma duca la Sanremo. Din fericire, era fan Milan. M-a dus 60 de kilometri cu motocicleta si cand am ajuns, si era foarte frig, mi-a spus: 'Am fost prima data cu motocicleta pe autostrada...'", a povestit fotbalistul.

- Ufficio Stampa Rai (@Raiofficialnews) March 4, 2021

Joi seara, la Sanremo, Zlatan Ibrahimovici a cantat alaturi de Sinisa Mihajlovici pe scena festivalului.

📽️ Zlatan Ibrahimovic sings with Sinisa Mihajlovic during Sanremo pic.twitter.com/D1uaIu1q0R

- Milan Reports (@MilanReports) March 4, 2021

Potrivit L'Equipe, Ibrahimovici este platit cu 50.000 de euro pentru fiecare seara de festival.

CITESTE SI:

VIDEO Imagini colosale cu Zlatan Ibrahimovic pe scena Festivalului de la Sanremo. "Zlatan, sunt 26 de artisti. Nu, sunt 22, restul de 4 ii trimitem la Liverpool ca ei cauta fundasi"


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă