VIDEO Imagini cumplite, intr-o padure din Romania. Mai multi pui de urs, scosi din barlog si aruncati in zapada pentru distractie

1 lună in urmă 1

Doi barbati, care ar fi muncitori forestieri, au fost filmati cum "se joaca" cu patru pui de ursi intr-o padure. Potrivit asociatiei de protectia animalelor care a facut publica inregistrarea, realizata de un al treilea barbat, imaginile ar fi fost filmate intr-o padure din judetul Neamt.

"REVOLTATO! Patru pui de urs scosi brutal din barlog si aruncati prin zapada!
Patru indivizi aflati pesemne intr-o exploatare forestiera scot puii si-i manipuleaza brutal pentru a le identifica sexul! In loc sa sune la 112 sau sa anunte Ocolul Silvic, sau macar sa aiba reactii de oameni normali - ei fac din asta o distractie pe masura mintilor si sufletelor limitate pe care le au!", este mesajul de pe pagina de Facebook "Casa lui Patrocle", unde au fost postate imaginile.

Potrivit sursei amintite, soarta puilor de urs este neclara. "Nu se stie ce s-a intamplat cu puii de urs. Cel care a filmat lucreaza pe taf undeva in judetul Neamt si-i cunoastem identitatea. Iar filmarea este facuta cu siguranta in Neamt", a mai aratat "Casa lui Patrocle".

Citeste si:

Presupusele "dracoaice fara sutien" din Primaria Sectorului 1. Armand: "Asa e cand esti obisnuit sa te uiti doar la diamante"Tranzactionarea de criptomonede: la ce trebuie sa fiti atentiDescoperirea facuta de firma de asigurari in cazul unei masini arse la o nunta. Este suspectata o noua metoda de fraudareCe spun studentii despre profesoara de suedeza care ii umilea. "Plangeam inainte de curs"Razboi crunt in instanta intre doua membre PSD celebre: "Ai bagat oameni la puscarie". Judecatori: "O chestiune de razbunare personala"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă