VIDEO Gluma neinspirată a lui Joan Laporta a cauzat un scandal în Spania: „Sună-mă când împlinești 18 ani”

1 lună in urmă 2

Laporta a mai fost președinte la Barcelona între 2003 și 2010 și a câștigat alegerile de duminică cu 34.184 voturi, un procent de 54,28% dintre sufragii; Victor Font a obținut 16.679 voturi (29,99%), iar Toni Freixa 4.769 (8,58%). 351 de buletine de vot (0,63%) au fost goale, iar 3.628 de voturi (6,52%) au fost anulate; Cu 55.632 voturi valide, a fost a doua cea mai mare participare la votarea președintelui Barcelonei, după cea din 2010, la care 57.088 de persoane și-au exprimat opțiunea.

Noul șef de la Barcelona a produs stupoare cu un gest făcut în compania unei susținătoare. Laporta s-a fotografiat cu mai mulți fani în afara stadionului „Camp Nou”, printre care o admiratoare. În momentul în care fotografia a fost realizată, Laporta i-a pus mâna pe spate femeii, iar imediat după i-a spus „Sună-mă când împlinești 18 ani”. Laporta a fost acuzat pe rețelele sociale de misoginism și hărțuire, lucru care a provocat o reacție din partea staff-ului său.

1. Acoso: mano a la altura del pecho. Reiterada e insistente

2. Lenguaje machista: “Gracias, nena”

3. Acoso: “cuando tengas 18 años, llámame”

Machismo, misoginia, acoso, desigualdad y violencia. Esto es lo que representa el Barça de Laporta pic.twitter.com/hWiBdkhpDh

— Sònia Guerra López/❤ (@SonyaGuerraLpz) March 7, 2021

Joan Laporta, apărat de femeia din video 

Elena Fort, membru al echipei lui Laporta, a clarificat că femeia cu care Laporta s-a pozat avea mult peste 18 ani și susține că ceea ce a spus președintele blaugrana a fost doar glumă, după ce mătușa fetei în cauză și-a descris nepoata drept o „fetiță”.

Mai mult, mătușa fetei i-ar fi cerut lui Laporta să o angajeze pe aceasta la club, alt motiv care ar fi dus la răspunsul lui Laporta. 

După ce a constatat iureșul provocat de momentul care a avut-o în prim-plan, Marta, cea care s-a pozat alături de Laporta, a oferit explicații pe Twitter: „Sunt fata din videoclipul cu Joan Laporta. «Fata» care are 30 de ani. A făcut o glumă, deoarece mătușa mea mă numește mereu «fată» și i-a cerut lui Laporta o poză pentru «fată»”.

Chiar și așa, multe persoane nu au văzut cu ochi buni atingerile și remarca lui Laporta, care a avut astfel parte de un prim moment tensionat în acest al doilea mandat al său la Barcelona.

Laporta, despre contractul lui Lionel Messi cu Barcelona

Una dintre marile mize pentru noul șef de la Barcelona va fi prelungirea contractului vedetei Lionel Messi, scadent la finalul acestui sezon. Problema pentru catalani este situația financiară tulbure prin care trec, lucru subliniat și de Laporta în conferința de presă acordată imediat după ce victoria sa a fost oficializată.

„Faptul că Messi a votat astăzi, știind că este cel mai bun jucător al lumii și că a venit alături de fiul său să voteze, este o demonstrație că iubește Barcelona, că suntem o mare familie. Cel mai bun jucător al lumii vrea Barcelona, și sper că vom putea să îl încurajăm să continue la Barca. Mai întâi, voi saluta angajații clubului. Apoi voi discuta cu jucătorii, pentru că sezonul este în desfășurare.

Bineînțeles, voi vorbi cu Messi, care a arătat astăzi că iubește Barcelona. Propunerea economică pentru el va fi cea pe care clubul o poate face acum. Dacă va pleca, o va face prin ușa din față. Nu pot vinde așteptări false. Propunerea va exista, dar va depinde de el. Cu siguranță, banii nu sunt cel mai important lucru. Din punct de vedere sportiv, propunerea îl va interesa”, a declarat Laporta, citat de Mundo Deportivo.

Citește mai multe știri despre Barcelona:

Laporta, prima decizie ca președinte al Barcelonei: ce nume mare ajunge director tehnic!Barcelona, victorie înainte de duelul cu PSG din Liga Campionilor » Marcator surpriză pentru catalani

De ce a plecat Teo Trandafir de la Pro tv.S-a aflat adevărul după aproape 15 ani

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Medicamentul care vindecă virusul covid! Descoperirea ireală a specialiștilor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă