VIDEO Gino Iorgulescu, înfuriat de un jurnalist la conferință: „Vă dă cineva mesaje să mă întrebați asta! Sunteți mulțumit acum?!”

2 luni in urmă 1

Motivul? Iorgulescu a fost deranjat de faptul că Viorel Grigoroiu, reporter Digi Sport, i-a adresat aceeași întrebare de două ori, în legătură cu absența lui Răzvan Burleanu, șeful FRF, de la întrunire.

Gino Iorgulescu: „Vă dă cineva mesaje să mă întrebați asta!”

Viorel Grigoroiu: Nu credeți că era potrivit să-l chemați și pe domnul Burleanu la această întâlnire? (min. 22)Gino Iorgulescu: Dar nu credeți că era potrivit să mă cheme și pe mine când s-a ales membrul LPF în Comitetul Executiv? Domnul Burleanu a făcut Adunarea Generală a mea fără mine, eu n-am fost invitat. Nu i-am întors serviciul, dar nu cred că era oportun. M-a chemat la Federație, o să mă prezint la dânsul, e mai mare decât mine la vârstă, o să discutăm, să vedem dacă deblocăm această situație. 
 Viorel Grigoroiu: Nu știu de ce n-a fost posibilă o invitație a domnului Burleanu la această ședintă. L-ați sunat să vedeți dacă vine sau nu? Poate nu mai era cazul să mergeți săptămâna viitoare la Federație, câștigați timp. (min. 45) Gino Iorgulescu: De ce să-l sun? Ați mai pus întrebarea asta o dată. Vă dă cineva mesaj să mi-o puneți iar. N-am vrut să-l chem, da! Sunteți mulțumit?!

VAR în Liga 1: ultimele detalii

Oficialii LPF Gino Iorgulescu, Justin Ștefan și fostul arbitru FIFA Marius Avram, prezentat astăzi ca manager de proiect VAR din partea Ligii, au susținut o conferință de presă la sediul LPF, imediat după întâlnirea avută cu președinții cluburilor din Liga 1, în care s-a discutat despre implementarea arbitrajului video.

Concluzia trasă de șeful LPF este că Federația Română de Fotbal va trebui să acopere costurile pentru implementarea video-arbitrajului în Liga 1. Pentru ca discuțiile să fie deblocate, Gino Iorgulescu a solicitat o întâlnire lămuritoare pentru săptămâna viitoare cu Răzvan Burleanu (președinte FRF) și Orlando Nicoară (reprezentantul eAD, firma care deține drepturile de televizare ale meciurilor de Liga 1).

LPF exclude varianta de a contribui financiar la pregătirea arbitrilor, întrucât acest lucru s-ar afla în afara legii. Iar în cazul în care FRF va refuza să achite costurile pentru introducerea VAR, Gino Iorgulescu amenință cu reclamații la Tribunalul de Arbitraj Sportiv!

Varianta optimistă: VAR peste 6 luni

Dacă FRF va accepta să plătească pentru pregătirea arbitrilor, Liga 1 ar avea VAR în cel mai bun caz în 6 luni, după cum spune președintele Ligii: „Școlarizarea arbitrilor durează cel puțin 6 luni. Dacă deblocăm situația, peste 6 luni, poate 8, abia atunci vom putea avea VAR”.

Sorin Cârțu, reacție după ședința de la LPF. Ce spune despre greșelile de arbitraj

Citește mai multe știri despre implementarea VAR în Liga 1:

Dinamo se opune! „VAR-ul nu e o prioritate, avem alte probleme grave!” » Reacție de ultimă oră: „Hai să dăm banii pentru altceva”Râde Europa de noi: războiul LPF vs FRF ajunge la TAS! Alte 5 decizii vitale pentru fotbalul românesc după Adunarea Generală

Un român a plecat cu bancomatul în mașină din foaierul unei bănci. Explicația bărbatului

Libertatea

Playtech: Face amor pe bani sau cadouri? Scandal uriaș în muzica românească, artista a fost dată de gol de propria ei sora
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă