VIDEO | Gest incredibil al unui câine după ce stăpânul său s-a prăbușit la pământ

1 lună in urmă 9

Foto arhivăFoto arhivă

Un câine a salvat viaţa proprietarei sale după ce a oprit o maşină în trafic pentru a-i acorda ajutor femeii care s-a prăbuşit la pământ într-un cartier din Canada.

MARŢI, 06 APRILIE 2021, 17:17

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

Haley Moore îşi scosese la plimbare căinele când a suferit ceea ce părea a fi o criză epileptică.

Imaginile surprinse de o cameră de luat vederi a unui vecin al femeii ce locuieşte într-o suburbie a oraşului Ottawa arată cum patrupedul se uită să vadă ce este în neregulă cu Moore înainte de a se elibera din lesă şi a opri o maşină aflată în trecere, scrie hotnews.ro

Şoferul acesteia a declarat pentru CTV News că „a fost cu adevărat impresionant. Câinele chiar mi-a blocat calea. S-a pus în drum pentru a  se asigura că opresc furgoneta”.

Clover a reuşit să atragă atenţia şi unui alt trecător, un vecin al femeii, şi după aceea a fugit înspre casă pentru a alerta familia lui Moore.

„Când mi-au bătut vecinii la uşă aceştia erau agitaţi şi câinele nostru Clover lătra ca nebunul”, a relatat tatăl lui Moore.

Când familia femeii a ajuns la locul incidentului Moore se afla deja în ambulanţă, revenindu-şi după ce a fost tratată de paramedici.

Deşi deocamdată medicii nu au descoperit cauza exactă a crizei, Moore a declarat pentru CTV News că:

„Dacă se mai întâmpla din nou, mă simt de 10 ori mai în siguranţă ştiind că ea va fi acolo pentru mine. Ştiţi cât de bune sunt animalele iar ea e un câine cu adevărat uluitor şi o iubesc de nu mai pot”.

Clover, care a fost adoptată de la un centru pentru câini abandonaţi, a primit o friptură drept mulţumire pentru curajul ei. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă