VIDEO | George Simion, în campanie prin centrul orașului Bragadiru. Liderul AUR și simpatizanții nu au respectat nicio restricție

1 lună in urmă 4

George Simion, la plimbare prin centrul orașului Bragadiru, fără mascăGeorge Simion, la plimbare prin centrul orașului Bragadiru, fără mască

George Simion s-a dus la plimbare electorală prin centrul orașului Bragadiru. Nici liderul AUR și nici simpatizanții și membrii partidului nu au respectat nicio măsură de restricție impusă de autorități.

SÂMBĂTĂ, 27 MARTIE 2021, 19:53

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Iulian Budușan

Liderii AUR, în frunte cu George Simion, au descins în orașul Bragadiru, localitate în care rata de infectare este printre cele mai ridicate din țară, dar au ”uitat” să poarte măștile, conform legii.

Cei de la AUR au mărșăluit pe străzi, mulți dintre ei fără măști, dar sub pretextul că doresc să planteze 200 de pomi în Bragadiru, asta pentru a marca ziua unirii Basarabiei cu România.

Acțiunea vine în contextul în care, în orașul Bragadiru, vor avea loc alegeri locale, primarul ales în 2020 fiind condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare cu executare.

Cei de la AUR au venit să-l susțină pe Costin Ioniță, cel mai probabil candidat al formațiunii la viitoarele alegeri locale. Ironic sau nu, Ioniță este acuzat că nu ar fi respectat cota legală de spațiu verde nici măcar în cartierul rezidențial pe care l-a construit.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă