VIDEO: George Simion a promovat protestul antiguvernamental în Centrul Vechi. Cum a reacționat când a fost jignit de o turistă

1 săptămână in urmă 25

Președintele AUR a strâns mâna clienților de la terase și turiștilor. De asemenea, el s-a fotografiat și a discutat cu cetățenii din centrul istoric al Capitalei despre cele mai arzătoare probleme ale românilor și despre revoltă.

Unii l-au întrebat pe George Simion „dacă a ieșit bine darul”, alții l-au rugat pe George Simion „să facă ceva”, pentru a scoate România din groapă.

„Vă rog, faceți ceva pentru România, că ne-am săturat!”, i-a transmis lui George Simion o băcăuancă stabilită în Cipru.

Liderul AUR s-a lovit la un moment dat și de o tânără, care l-a jignit.

„Iartă-mă că-ți zic, dar te prostituezi maxim!”, i-a transmis o femeie deputatului, care împărțea pliante pentru protestul din 2 octombrie.

George Simion i-a răspuns în aceeași notă: „Tu mai mult, cu băiatul ăla!”.

Momentul a fost filmat și postat chiar pe pagina de Facebook a liderului AUR, minutul 13:00.

George Simion (AUR): „Vreau să schimbăm țara din temelii!”

Președintele partidului conservator cheamă toți românii nemulțumiți de actuala guvernare la proteste de stradă. Inclusiv pensionarii vor ieși să scandeze lozinci, a avertizat politicianul.

„Eu cred că vom avea mulți oameni în stradă, suntem singura organizație care poate mobiliza pentru un protest anti-guvernamental mulți oameni, peste 10.000 de oameni. Vor veni din fiecare județ al țării, vom mobiliza autocare pe care oamenii și le plătesc singuri. Am lansat pe Facebook o provocare – ‘Vii la protestul din 2 octombrie, împotriva regimului Iohannis?’. 17.000 de oameni mi-au confirmat până acum.

(…) Regimul Ceaușescu tăia curentul pentru a putea aloca energie pentru marile fabrici. La noi, pentru ce? Pentru bursa de la Viena, pentru Virgil Popescu?

Nu pot face mai mult cu 10% în Parlament, ați văzut ce s-a întâmplat cu legile justiției. Singura cale este o demonstrație mare, pașnică sper, nu cum se întâmplă acum la Baku, pentru a-l îndepărta pe Virgil Popescu de la Ministerul Energiei.

Vor ieși în stradă și pensionarii, am vorbit cu asociațiile. Sindicatele trebuie să se lămurească. Sindicatele din învățământ s-au retras în urma rușinii care s-a întâmplat în acest început de școală. Structurile de sindicat sunt funcționale. Nu prea mai văd sindicate în stradă”, a declarat Simion, la România TV.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă