Video | Genoveva Farcaș, şefa Inspectoratului Şcolar din Iaşi, acuzată că foloseşte şoferul şi maşina instituţiei pentru a-și duce copilul la şcoală. Reacţia ministerului

2 months ago 3

Genoveva Farcaş, şefa Inspectoratului Şcolar din Iaşi, s-ar folosi de şoferul şi maşina instituţiei publice pentru a transporta copilul la şcoală, scrie publicaţia locală Jurnal Ieşean. Ministerul Educaţiei a transmis pentru Libertatea că va verifica aspectele semnalate în spaţiul public şi va dispune măsurile în consecinţă.


Şoferul Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi a fost filmat când transporta la şi de la şcoala copilul inspectoarei generale Genoveva Farcaş. Sursa citată arată că şoferul instituţiei se afla în timpul programului în timp ce efectua transportul copilului inspectoarei generale.


Cristian Tănase, purtător de cuvânt al Ministerului Educaţiei, a precizat pentru Libertatea că "ministerul va verifica aspectele semnalate de presă şi în funcţie de rezultatul verificărilor se vor dispune măsurile în consecinţă".


Libertatea a încercat să obţină un punct de vedere şi de la Genoveva Farcaş, însă şefa Inspectoratului Şcolar din Iaşi nu a răspuns la telefon.


Inspectoarea generală Genoveva Farcaş a mai fost acuzată şi anul trecut că folosea în interes personal o maşină aflată în leasing operaţional pe un proiect cu fonduri europene în care nu deţinea nicio calitate şi deconta bani pentru deplasări din bugetul proiectului, mai notează Jurnal Ieşean.Read Entire Article
Powered By Seo Tools