VIDEO+FOTO Spectacol total în NBA All-Star Game » Cine a fost MVP și ce premii s-au oferit

1 lună in urmă 4

LeBron James pare să se plieze perfect pe rolul unui general manager în NBA. De la schimbarea formatului din All-Star Game - în loc de Est vs. Vest, jucătorii cu cele mai multe voturi își aleg coechipierii, echipa condusă de starul lui Los Angeles Lakers a câștigat toate cele 4 confruntări. 

Cei mai buni jucători din NBA s-au adunat în Atlanta, pe arena State Farm, pentru All-Star Game. Cu un număr limitat de spectatori în sală, Team LeBron s-a impus, în mare parte datorită unui sfert secund excelent câștigat la 19 puncte diferență.

Primul sfert a fost câștigat de Team LeBron în mare parte datorită lui Stephen Curry, care a fost spectaculos. 

STEPH FROM DEEEEP 🚨 pic.twitter.com/wn8LMKqGGH

— Bleacher Report (@BleacherReport) March 8, 2021

Team LeBron, sfert 2 excepțional

Al doilea sfert a fost dominat categoric de Team LeBron, care s-a impus cu 60-41 după o serie de puncte reușite de Antetokounmpo și un slam dunk superb al lui LeBron.

LEBRON REVERSE DUNK. pic.twitter.com/DjqhPNZxre

— Bleacher Report (@BleacherReport) March 8, 2021 — Bleacher Report (@BleacherReport) March 8, 2021

Cu jucătorii din echipa lui Kevin Durant parcă iritați de scorul din al doilea sfert, partea a treia a fost mult mai intesă. Ambele echipe au fost tăioase în atac, cu Bradley Beal, Kyrie Irving și James Harden ieșind în evidență de la Team Durant. Tot Team LeBron a câștigat însă, dar la limită (46-45). 

GIANNIS IS SHOOTING 16-16 FROM THE FIELD 🤯 pic.twitter.com/ivynKNVQs7

— Bleacher Report (@BleacherReport) March 8, 2021

Ultimul sfert a fost singurul câștigat de Team Durant, scor 25-24. Cronometrul a fost oprit pe final, ajungându-se la situația în care cele două echipe au jucat până ce una dintre ele avea să atingă numărul de puncte necesare victoriei, 170. Iar aceasta a fost Team LeBron, cu o lovitură de 3 puncte a lui Damian Lilard.

DAME WINS IT FOR TEAM LEBRON 🚨 pic.twitter.com/Qx7DS6lCC8

— Bleacher Report (@BleacherReport) March 8, 2021

Giannis Antetokounmpo, MVP

MVP-ul meciului, cu 35 de puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive a fost Giannis Antetokounmpo. Lillard a fost aproape, cu 32 de puncte, în timp ce Curry a încheiat partida cu 28. Cel mai bun marcator de la Team Durant a fost Bradley Beal, cu 26 de puncte.

Kevin Durant a lipsit, fiind accidentat, în timp ce Ben Simmons și Joel Embiid de la Philadelphia 76ers nu au putut juca după ce s-a descoperit că au luat contact cu o persoană depistată pozitiv cu Covid-19.

Premiiile acordat pentru All-Star Game

Cele 1,75 de milioane de euro puse în joc vor reveni organizațiilor care ajută la acordarea de burse colegiilor și universităților istorice ale persoanelor de culoare. Thurgood Marshall College Fund, pentru care a jucat Team LeBron, primește 1,25 de milioane, în timp ce United Negro College Fund va încasa 500.000 de dolari.

Echipei câștigătoare i-au fost rezervați 300.000 de dolari, iar câte 150.000 de dolari au revenit echipei care a câștigat primele 3 sferturi (Team LeBron). Câte 500.000 de dolari au fost primiți de fiecare dintre cele două organizații, ca sumă inițială. 

Echipa de start Team Durant: Tatum, Leonard - Williamson - Irving, Beal 
Rezerve: Conley, Harden, LaVine, Mitchell, Randle, Vucevic 
Antrenor: RiversEchipa de start Team LeBron: James, Antetokounmpo - Jokic - Doncic, Curry 
Rezerve: Brown, George, Gobert, Lilard, Paul, Sabonis 
Antrenor: Snyder

Citește mai multe știri din baschet:

VIDEO&FOTO „Totuși, câți ani are?!” » Gigantul de 2,36 metri care poate răvăși recordurile în NBA! Imaginile cu el sunt uluitoareFOTO Pantofii sport primiți de LeBron James de la Kobe Bryant, vânduți la licitație pe o sumă fabuloasă » Cum arătau încălțările

De ce a plecat Teo Trandafir de la Pro tv.S-a aflat adevărul după aproape 15 ani

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Medicamentul care vindecă virusul covid! Descoperirea ireală a specialiștilor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă