VIDEO + FOTO Scene incredibile în Portugalia! Jucătorii au împins ambulanța blocată pe teren, după o accidentare de groază

3 săptămâni in urmă 1

Semifinalele Cupei se joacă în sistem tur-retur. A doua manșă se va juca pe 3 martie, la Porto.

În a doua repriză a meciului de pe stadionul „Municipal” din Braga, fundașul gazdelor, David Carmo, a suferit o accidentare teribilă la gleznă. În momentul în care Luis Diaz era pe cale să marcheze pentru Porto, Carmo s-a aruncat în fața balonului, intervenție ce s-a lăsat cu urmări groaznice. Jucătorii și arbitrul au făcut rapid semne spre marginea terenului pentru ca echipa medicală să intervină, în timp ce Carmo era întins pe gazon.

VIDEO. Momentul în care jucătorii din Braga - FC Porto au împins ambulanța

Ambulanța a intrat pe teren, Carmo a fost urcat, dar în momentul în care mașina a vrut să plece, s-a blocat în terenul noroios! Jucătorii celor două echipe au început să împingă ambulanța, în timp ce roțile învârteau în gol, lăsând urme pe gazon. În cele din urmă, ambulanța a părăsit gazonul, iar Carmo a fost dus la spital.

If anyone is wondering why there was 12 minutes of injury time in the Braga vs. FC Porto game, here’s the answer.

After a serious injury to David Carmo, the ambulance sent to take him from the field got stuck in the mud.

🎥: @SPORTTVPortugal pic.twitter.com/BVhLFY0Dxe

— FotMob (@FotMob) February 10, 2021

Două cartonașe roșii în Braga - FC Porto

Luis Diaz a văzut cartonașul roșu pentru intervenția la Carmo, pe care l-a călcat pe gleznă. Nu a fost singura eliminare din tabăra oaspeților, pentru că și Mateus Uribe a văzut „roșu”, în minutul 90+7.

Partida a fost prelungită cu 12 minute, iar Braga a dat lovitura chiar în ultimele momente ale meciului, egalând la 1 prin Fransergio. FC Porto deschisese scorul în minutul 9, prin Mehdi Taremi, care a marcat cu un șut de la aproximativ 30 de metri, după ce o ieșire neinspirată a goalkeeper-ului gazdelor a lăsat poarta goală.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

FC Porto, la un pas de tragedie! Ambulanța a intrat de urgență pe teren, coechipierii lui Nanu au plâns văzându-l inconștientManchester City a doborât un record vechi de 129 de ani

Un deținut s-a îndrăgostit de psihologa închisorii. Ce i-a făcut când a ieșit de după gratii

Libertatea

Playtech: Tatăl Simonei Halep, bun de plată în Constanța. Cum a ajuns la tribunal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă