VIDEO/FOTO Miss Germania 2021, mamă a doi copii. Concursul a fost reînoit, având în prim-plan convingerile şi personalitatea participantelor

1 lună in urmă 2

În vârstă de 33 de ani, Anja Kallenbach este mamă a doi copii și a fost încoronată „Miss Germania 2021”,  în cadrul unui concurs reînnoit. Potrivit organizatorilor, noul concurs a avut în prim-plan convingerile şi personalitatea participantelor și a fost mai puţin axat pe aspectul fizic, renunţându-se la clasica defilare în costumul de baie, a transmis Reuters, conform Agerpres.

Îmbrăcată într-un costum negru, Anja Kallenbach, deţinătoarea titlului Miss Turingia, s-a impus în faţa candidatelor din alte 15 landuri în finala concursului desfăşurat sub sloganul „Emanciparea femeilor autentice”, difuzat sâmbătă seară pe Youtube.

captura youtube

În faţa vocilor care critică astfel de concursuri susţinând că sunt sexiste, demodate şi încurajează atitudinile misogine, şi alţi organizatori, inclusiv cei ai concursului Miss Statele Unite, au renunţat de asemenea la proba defilării candidatelor în costum de baie.

Organizatorul concursului Miss Germania a declarat că femeile cu vârste între 18 şi 39 care au participat la ediţia din acest an au trebuit să demonstreze că „au un obiectiv clar în minte şi că militează pentru un viitor mai bun”.

Printre candidate s-au numărat o femeie care luptă împotriva idealului „slab este frumos”, o alta care se concentrează pe informarea publicului cu privire la aspectele negative ale sectelor religioase şi o altă concurentă care a declarat că militează contra decalajui salarial între femei şi bărbaţi.

Sursa Foto: captura Youtube

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă