VIDEO FOTO Imagini spectaculoase din statiunea Varful lui Roman. Zapada este de trei metri. "Nu se mai vede nici acoperisul. Cred ca tine vreo cinci-sase luni"

3 săptămâni in urmă 5

Imagini spactaculoase, surprinse de proprietarul unei case de vacanta dinstatiunea montana Varful lui Roman, din judetul Valcea. Stratul de zapada a atins inaltimea de trei metri, acoperit totul in jur.

De altfel, pe Varful Roman, la 1700 metri altitudine, a nins zilnic timp de o saptamana, astfel ca nametii au ajuns sa masoare acolo chiar si 3 metri, scrie Digi 24.

Cel care a filmat imaginile pe care le vedeti estimeaza ca zapada s-ar putea topi abia peste jumatate de an.

Un nou sport extrem tot mai popular: schiatul in afara partiilor, prin padure. Pericolele la care se expun: "Va gasiti imobilizati in zapada, cu probleme mari in a respira"

"Cred ca tine vreo cinci-sase luni zapada. Cladirea are doi metri jumatate si nu se mai vede decat cosul. Nu se mai vede nici acoperisul, gardul... sarim peste el. Cum sa mai desfacem o poarta?! Sarim peste ea...Usa nu se mai vede, sa mai intri... o sa am de lucru!", se aude pe inregistrare.

Citeste si:

Emotionant. Eroul Romaniei in meciul cu Germania, Florin Nita, a plans la finalul meciului. "Cel mai mult m-a sustinut sotia, atat"Ce au zis germanii de portarul erou al Romaniei, Florin Nita"Nu cred ca diferenta pe care o arata Transfermarkt s-a aratat pe teren." Prima reactie a selectionerului Mirel Radoi dupa meciul nationalei cu GermaniaANALIZA In goana dupa hidrogen, "oxigenul" viitorului, Romania isi tine respiratiaCadou nesperat pentru un catel fara stapan.dupa ce a sterpelit de 5 ori un unicorn de plus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă