VIDEO + FOTO Budescu „Mr. Saxobeat”, primele fotografii în tricoul Damac FC! Arabii l-au prezentat pe melodia Alexandrei Stan + prima declarație

2 săptămâni in urmă 21

Budescu, care a ajuns liber de contract la Damac, a fost prezentat pe site-ul oficial al arabilor, care l-au anunțat arătând mai multe imagini cu el, pe ritmul piesei „Mr. Saxobeat” a Alexandrei Stan.

„Sunt Budescu și am venit aici pentru o nouă provocare”, a spus mijlocașul român.

Welcome Budescu 🇹🇩 pic.twitter.com/awdAnjaBod

— نادي ضمك السعودي (@DAMAC_CLUB) February 11, 2021

Budescu a semnat un contract pe un an și jumătate și va încasa un salariu de . Damac FC este penultima clasată în Arabia Saudită (locul 15), cu 13 puncte obținute în 17 etape. Întregul lot al echipei antrenate de Noureddine Zekri este cotat la 8,93 milioane de euro.  

Am semnat un contract pe un an și jumătate. Mă bucur că sunt apreciat în zona aia, sper să fac o figură frumoasă. Am plecat în ultimele 30 de minute (ale perioadei de transferuri). Am făcut 1000 de foi. O să merg să fac vizita medicală. Nu se stă în carantină, sper să joc cât mai repede 
– Constantin Budescu

VIDEO Budescu, o nouă execuție uluitoare: „One thousand la mine! No problem!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Detalii despre procesul lui Sebastian Colțescu » Cum a dat UEFA verdictul și ce l-a întrebat pe arbitru: „Raportul nu lasă niciun fel de dubiu”Neymar, mesaj sfâșietor: „Nu mă opresc din plâns! Nu știu cât mai pot să suport!”

După divorț, Antonia a devenit o femeie liberă. Anunțul lui Alex Velea după 7 ani de relație

Libertatea

Playtech: Tatăl Simonei Halep, bun de plată în Constanța. Cum a ajuns la tribunal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă