VIDEO Fostul primar al Timișoarei și-a urcat pe Youtube ultima creație muzicală. ”Am în plan un clip adevărat, profesionist, realizat cu specialiști în domeniu”

1 săptămână in urmă 18

Cu un clip video realizat amator, așa cum a precizat Nicolae Robu, ”doar pentru familie”, fostul primar al Timișoarei și-a prezentat ultima melodie în care cântă versuri de Mihai Eminescu.

”Liber de responsabilități publice pentru prima oară în ultimii 32 de ani, am avut în 2021 o cu totul altfel de viață  decât în anii precedenți, o viață foarte frumoasă, cum, în mod diferit, desigur, foarte frumoasă mi-a fost și în anii precedenți”, a precizat fostul primar pe pagina sa de Facebook, precizând că anul trecut a scris și publicat o carte de 285 de pagini și o alta de 410 de pagini a ajuns la tipar și a finalizat această melodie.

”Compoziția se cheamă <Dintre sute de catarge>, ca minunata poezie a marelui poet Mihai Eminescu, pe versurile căreia, inspirat de ea, am compus-o”, a mai scris Robu.

El susține că imaginile care însoțesc melodia au fost încropite pe telefon și au fost gândite pentru “uz intern”, pentru propria familie.

”Vă dezvălui că am în plan un clip adevărat, profesionist, realizat cu specialiști în domeniu”, a mai precizat Robu.

Sursa Foto: Facebook / Nicolae Robu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă