VIDEO | Flashmob pro Vladimir Putin într-un oraș din Rusia, comparat cu paradele din Coreea de Nord

4 săptămâni in urmă 10


Angajații unei platforme de vânzare cu amănuntul online din cel de-al patrulea oraș ca mărime din Rusia, Ekaterinburg, și-au exprimat sprijinul pentru președintele rus Vladimir Putin prin dans, într-un flashmob. Manifestarea a fost comparată de internauți cu paradele din Coreea de Nord, informează TheMosclovaTimes.com, citată de Digi 24.


În videoclip, care a fost distribuit pe scară largă de către canalele media pro-Kremlin, sute de angajați ai Sima Land mărșăluiesc și dansează în uniforme în stil militar pe melodii patriotice rusești, cum ar fi „When They Beat Us, We Fly” și „Russia Go On!”


În timp ce angajații apar purtând măști de față, ei se înghesuie strâns unii în alții. ”Când suntem bătuți, ne ridicăm din ce în ce mai mult de durere”, spune o melodie a cântăreței ruso-uzbece Nargiz Zakirova în timp ce mulțimea interpretează mișcări de dans.


”Putin este președintele nostru!” mulțimea strigă la sfârșitul clipului în timp ce salută cu mâna dreaptă.


Unii internauți au comparat fotografiile mulțimea care îl saluta pe Putin cu imagini de la paradele nord-coreene și au comparat interiorul fastuos al biroului Sima Land cu moșia „Palatul Putin” vizată de criticul închisorului de la Kremlin, Alexei Navalny.https://www.youtube.com/watch?v=O_FGrbOkxvc&feature=emb_logo

Cu toate că mulți internauți de pe rețelele de socializare cred că videoclipul face parte din răspunsul Kremlinului la clipurile virale TikTok în sprijinul lui Navalnîi, proprietarul Sima Land, omul de afaceri Andrei Simanovsky, a negat legăturile dintre spectacol și recentele proteste pro-Navalny.


”Am vrut pur și simplu să ne exprimăm sprijinul față de președinte”, a declarat Simanovsky pentru agenția de presă E1.ru din Ekaterinburg.


Cu toate acestea, unii angajați au declarat pentru E1.ru că nu au fost informați în prealabil despre mesajul videoclipului pro-Putin.


FOTO: EPA


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă