VIDEO: Fiul lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, refuză să participe la războiul din Ucraina: „Bineînțeles că nu!”

3 zile in urmă 30

Fiul purtătorului de cuvânt de la Kremlin, Dmitri Peskov, refuză să se înroleze în Armată, după ce Vladimir Putin a anunțat trecerea războiului în cea de-a doua etapă, prin „convocarea” tuturor rezerviștilor.

Nikolai Peskov a fost subiectul unei farse făcute de către Dmitri Nizovtsev, gazda canalului de YouTube „Popular Politics”. Entertainerul Nizovtsev a pretins că este recrutor militar și l-a sunat în direct pe fiul lui Peskov, pentru a-l ruga pe tânărul de 32 de ani să se prezinte la un examen medical a doua zi, de la ora 10:00, scrie Ukrainska Pravda.

Așa cum era de așteptat, Nikolai a refuzat să ia parte la război. Doar dacă Vladimir Putin îi va cere acest lucru, va răspunde pozitiv. Iată cum a decurs conversația:

  • Sunteți de acord să vă oferiți voluntar pentru front?
  • Nu, nu bifați căsuța aceea pentru mine. Sunt gata să plec, dar nu la cererea dumneavoastră: dacă Vladimir Vladimirovici (Putin – n.r.) îmi spune să merg acolo, voi merge (…) Bineînțeles că nu voi fi acolo la 10 dimineața mâine. Sunt domnul Peskov, ar trebui să vă dați seama că nu e chiar corect pentru mine să fiu acolo. Voi rezolva asta la un alt nivel. Trebuie să înțeleg în general ce se întâmplă și ce drepturi am.

They allegedly called the son of Putin’s press-secretary Dmitry Peskov, Nikolay, and asked him why he did not respond to the military commissariat summons 😂

Can’t prove it’s him but the tone of voice is really similar. pic.twitter.com/kQv2WcdcCu

— Dmitri (@wartranslated) September 21, 2022

Vladimir Putin a sunat alarma

Ieri, Vladimir Putin și ministrul Apărării din Rusia, Serghei Șoigu, au anunțat mobilizare masivă. 300.000 de persoane vor fi trimise în structurile militare active, pentru a pune umărul la victoria în fața Ucrainei.

„Susțin mobilizarea parțială în Federația Rusă. Militarii în rezervă vor fi chemați și vor fi antrenați suplimentar. Decretul privind mobilizarea parțială a fost semnat.

(…) Mereu auzim amenințări la adresa poporului nostru, acum este vorba despre un șantaj nuclear la Zaporojia. Nu ne putem permite astfel de tratamente. Le amintim că avem arme de distrugere mai performante decât NATO. Noi vom folosi toate mijloacele pentru a ne apăra. Rusia trebuie să-și apere suveranitatea cu toate mijloacele pe care le are la dispoziție”, a declarat Putin, printre altele.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă