VIDEO | Femeia rănită grav de un şofer în Vaslui, declarată vinovată şi lăsată fără permis auto, deşi era pieton

3 săptămâni in urmă 9

MARŢI, 16 NOIEMBRIE 2021, 18:55

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: Mihaela Ivancica

Oamenii legii i-au suspendat și dreptul de a conduce, cu toate că în momentul producerii evenimentului rutier femeia era pieton.

Victima a făcut greșeala să ridice un pachet de la un curier, într-o parcare aflată în apropierea unei intersecții. Cât discuta cu curierul, un șofer în vârstă de 22 de ani, din comuna vasluiană Vutcani, a intrat cu mașina în autoutilitara firmei de curierat, care la rândul ei a fost proiectată în autoturismul victimei.

Prinsă între cele două mașini, femeia s-a ales cu piciorul stâng sfârtecat, un traumatism deosebit de grav. A fost ajutată să nu-și piardă cunoștința de agentul de poliție Alexandru Mălăncuș și colegul lui, care întâmplător patrulau prin zonă în momentul respectiv.

Agentul i-a așezat geaca de polițist sub cap, apoi a bandajat-o cu ajutorul trusei de prim ajutor din mașină.

La aproape opt luni de la producerea accidentului, femeia a fost audiată pentru prima dată de polițiștii care se ocupă de caz. Unul dintre agenți i-a comunicat că vina producerii accidentului îi aparține pentru că și-ar fi parcat mașina neregulamentar, provocând astfel acel lanț de evenimente nefericite.

După producerea accidentului, femeia a fost transportată la spital și operată de urgență.

Spune că probele biologice i-au fost recoltate cât încă se afla sub anestezie. Polițiștii au pus presiune pe cadrele medicale să-i ia probe de sânge fiindcă nu au mai avut răbdare ca pacienta să se trezească, relatează sursele consultate de reporterii publicației Vremea Nouă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă