VIDEO EXCLUSIV Șefii lui Dinamo se tem de noi datorii din cauza lui Cortacero: „Te poți aștepta la asta”

2 luni in urmă 4

Prezent la GSP LIVE, team managerul lui Mario Nicolae a dezvăluit ce sumă trebuie strânsă pentru licență și spune că în viitor ar putea apărea datorii din cauza managementului spaniol.

VIDEO Mario Nicolae dă detalii despre situația financiară de la Dinamo:

„Cu licența stăm foarte bine. E o sumă pe care trebuie să achităm, până în 500.000 de euro. Sau amânată. Era o sumă mai mare. Se fac tot felul de acorduri cu foști angajați, jucători sau membrii din staff. 

Dosarul pentru licență e foarte stufos și acolo stăm foarte bine. Colegii au făcut o muncă titanică. Nu există stres pe partea asta”, a spus Mario Nicolae la GSP LIVE.

Noi datorii la Dinamo?

Conducătorul lui Dinamo a spus că ar putea să apară mai multe datorii din cauza lui Pablo Cortacero și a oamenilor aduși de ei.

„Contractele pentru comisioane la transferuri nu cred că se regăsesc în contabilitatea clubului. Ele se pot face între părți, partea spaniolă și un agent agreat. Te poți aștepta să apară peste 6 lunii unii care să își ceară drepturile. Nu m-ar surprinde. Peste un an, doi sau trei pot apărea (n.r- noi datorii). Actul nu trebuie înregistrat neapărat. Poate fi o înțelegere notarială. Dar nu va mai sta în picioare când se va demonstra că nu avea drept de semnătură”, a adăugat Nicolae.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo, ironizată după ce s-au tras semifinalele Cupei: „Ce noroc pe Astra! Va juca finala”EXCLUSIV Conducerea lui Dinamo dezvăluie cum l-a ales pe Mulțescu: „Cea mai bună variantă! A renunțat la foarte mulți bani”

Valeriu Gheorghiță, declarații de ultimă oră despre vaccinarea cu AstraZeneca în România

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă