VIDEO EXCLUSIV Propunere surpriză pentru FCSB și CSA Steaua: „Să fuzioneze și să umple noul stadion”

4 zile in urmă 5

Tehnicianul Gloriei Buzău este de părere că echipa lui Gigi Becali și CSA Steaua, aflate în conflict pentru marcă, nume și palmares, să fuzioneze și să joace pe noul stadion din Ghencea.

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

„Pe undeva ar trebui să fiu imparțial, deși echipa se numea Steaua când am antrenat-o. Mă doare sufletul pentru ce se întâmplă la FCSB. Nu mai există spiritul de altădată. Nu mai e niciun om din trecutul Stelei în conducere. 

Tind acum să merg pe mâna noii echipe, mai ales că s-a făcut și noul stadion. Iar acolo cred că CSA nu va da niciodată voie FCSB-ului să joace. Ceea ce totuși e păcat, cred că mai bine ar fi să fie o singură echipă, să facă o fuziune și să umple stadionul la fiecare joc. Să începem iar să câștigăm campionate, să jucăm în cupele europene”, a spus Ilie Stan, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Am lucrat cu patroni puternici, cu personalitate. Mi-ar lua ore să spun câte am învățat. N-ai cum să nu înveți. Să știți că toți acești oameni au părți foarte bune, de unde înveți. Nu vedeți? Fără ei nu mai avem fotbal 
- Ilie Stan, antrenor

Istoricul disputei FCSB – CSA Steaua pentru palmares

CSA Steaua a câștigat pe 5 iulie, la Tribunalul București, palmaresul echipei de fotbal Steaua, de la înființare, 1947, până în 2003. Decizia nu a fost definitivă, iar FCSB a atacat-o la Curtea de Apel București.

Palmaresul CSA Steaua:

21 de titluri de campioană în Liga 120 de Cupe ale României4 Supercupe1 Cupa Campionilor Europeni1 Supercupa Europei

Ce are FCSB: 

5 titluri de campioană3 Cupe ale României2 Supercupe2 Cupe ale Ligii

Caracteristici Stadion Steaua: 

Capacitate: 31.254 de locuri;Cost: 94.700.000 euroSuprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Prețul umilinței la FCSB! Cu cât plătește Gigi Becali un jucător pentru a fi la discreția luiEXCLUSIV Presiuni, șantaj și calcule ciudate făcute de FCSB: împărțirea controversată a banilor din transferul lui Man! „MM Stoica zicea: «Terminați! Ne dă Becali afară pe toți!»”

Ce făcea soția unui șofer român de TIR în lipsa acestuia. Înregistrările intime pe care bărbatul le-a trimis socrilor

Libertatea

Playtech: Dr. Adina Alberts ȘOCHEAZĂ! Adevărul despre vaccinarea anti-covid-19: ”Doamne, o să spun ceva ce poate o să vă îngrozească!”
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă