VIDEO EXCLUSIV Oficialul lui Dinamo își explică înfățișarea pentru care a fost ironizat: „Eram o oaie rătăcită! Acum vreau să fiu un mărturisitor al ortodoxiei”

1 lună in urmă 2

Oficialul echipei roș-albe spune că noul său look se datorează unei decizii personale, aceea de a fi mai dedicat religie.

VIDEO Mario Nicolae: „Vreau să fiu un mărturisitor al ortodoxismului”

„Să ironizeze în continuare. Dacă e să se schimbe ceva, am devenit creștin ortodox practicant. Așa cum trebuia să fiu dintotdeauna. Mereu am fost o latură, o dragoste față de Biserică, preoți și cântece bisericești.

Dar eram ca o oaie rătăcită. Sunt un creștin practicant, vreau să fiu un mărturisitor al ortodoxiei. Asta mi-a adus liniștea în ultimii ani. Să-L am pe Dumnezeu în viața mea este cel mai bun lucru care mi se poate întâmpla. De aceea am și o liniște când sunt atacat. Nu mă deranjează că se fac glume, că se spune că am față de preot. 

Ăsta e un complex al românilor. Despre Sergio Ramos am spune că e un călugăr?”, a spus Mario Nicolae la GSP LIVE.

Rivalizează cu Becali, MM Stoica, Tudor și Vintilă

Oficialul lui Dinamo se înscrie astfel în categoria oamenilor de fotbal care se dedică religiei, categorie dominată de rivala FCSB.

Gigi Becali, Mihai Stoica, Alexandru Tudor și Bogan Vintilă sunt oficialii celor de la FCSB care și-a arătat public dragostea față de religie. Patronul roș-albaștilor vorbește despre Dumnezeu în fiecare intervenție publică, în timp ce Vintilă și Tudor au dat cu mir și tămâie în  vestiarul echipei.

Tudor e numărul 1 în tot clubul mea. Tudor e, e mâna mea dreaptă, pentru că are rugăciune mai puternică decât mine 
– Gigi Becali

MM Stoica e prieten foarte bun cu Alexandru Tudor. Au stat șase ore, au vorbit pe teme de credință și m-au sunat seara și au zis «Ne dai binecuvântarea ta să nu venim mâine (n.r. azi) la antrenament și să mergem la priveghere de noapte la mănăstirea din Drăgănești?» Am zis da.El știe ce înseamnă ascultarea acum. El nu se supără că v-am spus asta. Înainte se supăra. Zicea «Stai, domne, că stăpân...» Acum e luminat. A început să se lumineze. Avea un întuneric al minții
- Gigi Becali în iulie 2020

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Șefii lui Dinamo se tem de noi datorii din cauza lui Cortacero: „Te poți aștepta la asta”Mario Nicolae a recunoscut că a greşit cu Morsay: „Nu am avut timp să facem scouting bun. A jucat cu teamă!”

O minge de fotbal le-a adus sfârșitul! Doi frățiori români de 8 și 9 ani au murit în Germania

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă