VIDEO EXCLUSIV » Ofertă de 1 milion de euro pentru un jucător din Liga 1: „E geniu! Rămâi blocat când îl vezi”o

1 lună in urmă 1

LIGA 1  ·  GSP LIVE

Marius Croitoru, 40 de ani, antrenorul lui FC Botoșani, este impresionat de Hervin Ongenda (26 de ani), mijlocașul ofensiv al moldovenilor.

Marius Croitoru, 40 de ani, antrenorul lui FC Botoșani, este impresionat de Hervin Ongenda (26 de ani), mijlocașul ofensiv al moldovenilor.

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2021, 09:42 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 10:09

Marius Croitoru, 40 de ani, antrenorul lui FC Botoșani, este impresionat de Hervin Ongenda (25 de ani), mijlocașul ofensiv al moldovenilor.

Croitoru a dezvăluit și că pe adresa clubului a sosit recent o ofertă de un milion de euro pentru francez, însă mutarea nu s-a concretizat, la dorința fotbalistului.

Marius Croitoru, despre Hervin Ongenda: „E un geniu!”

„Când este în formă și vrea să joace, te face să rămâi blocat! Sunt foarte mulțumit de el. E greu să-i facă față cineva atunci când evoluează bine. 

Geniile sunt capricioase, da. El e un geniu, din punctul meu de vedere. E printre cei mai buni jucători pe care i-am văzut în cariera mea. Are momente când e incredibil, și la antrenamente și la meciuri. Am avut o ofertă în jur de un milion de euro pentru el, recent, dar n-a vrut să plece”, a declarat Croitoru la GSP Live.

1 golși două pase decisive a reușit Ongenda pentru FC Botoșani în acest sezon

550.000 de euroeste cota de piață a lui Hervin Ongenda, conform Transfermarkt

Emisiunea integrală GSP Live cu Marius Croitoru

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB chiar îl are pe Xavi! Cealaltă nestemată a echipei lui Becali are cifre extraordinare!Octavian Popescu e comparat cu legendarul Gianni Rivera și propus la Juventus de un fost antrenor al lui Napoli: „E revelația momentului!”

Pe cine va numi Klaus Iohannis ambasador în Statele Unite ale Americii. Surpriză uriașă!

Libertatea

Playtech: Monica Gabor îl scapă de SĂRĂCIE pe Irinel Columbeanu! Oferta incredibilă pe care i-a făcut-o
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă