VIDEO EXCLUSIV Ionel Gane, desființat în direct: „Un no-name! Demnitate nu mai există? Să ne lase!”

1 lună in urmă 2

După FC Voluntari – Dinamo 1-1, Adrian Florea l-a criticat vehement pe tehnicianul „câinilor”, fiind de părere că acesta este principalul motiv pentru rezultatele slabe din ultima perioadă.

VIDEO Ionel Gane, atacat fără milă după Dinamo - FC Voluntari: „Un no-name!”

„Dinamo nu are antrenor! Pe lângă faptul că nu are bani, Dinamo nu are antrenor. Aud că spune lumea că «S-a sacrificat ca să vină să antreneze Dinamo în aceste vremuri tulburi». S-ar sacrifica Guardiola, care are o mie de oferte. Gane nu are nicio ofertă! Dacă nu era Dinamo, unde era Gane? Ce a sacrificat? N-a sacrificat nimic. Un antrenor no-name, care nu a antrenat pe nimeni și nu a avut niciun rezultat, stă de 4 luni la Dinamo.

La Dinamo, de bine de rău, ești la televizor, se scrie în ziare despre tine. A sacrificat ceva? Stă degeaba! Dacă el era creierul tactic din spatele lui Contra, să ne lase amândoi!

Trec etapele, nu trebuie să văd ceva? Dincolo de probleme, trebuie să văd ceva. Ce joacă Dinamo? E echipă de atac? De apărare? De contraatac? Ce sistem joacă Dinamo? Dacă vor să se păcălească... S-au terminat antrenorii în România? Cum să stai cu Gane?! Al doilea club din țară stă cu Gane.

Când îl ai antrenor pe Jerry (n.r- porecla lui Ionel Gane), nu poți să fii decât Tom. Dinamo e desene animate! Dacă aveai demnitate, după 0-5 cu Viitorul, plecai! El vine ca o fecioară și spune «Facem, dregem, atacăm...» Dai un gol în 7 meciuri! Demnitate nu mai există? Onoare?, ”, a spus Adrian Florea la GSP LIVE. 

Vă întrebați ce antrenori are Liga 1 de 10 ani? Doar «yes men». Cum să crească jucătorii? Vorbeam că Florinel Coman bate pasul pe loc. Păi cu cine? Cu Vintilă? Cu Andronache? Cu Petrea? Dinamo stă cu Gane, Craiova a avut șase mandate cu Papură
- Adrian Florea

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ionel Gane simte pericolul retrogradării: „Va fi o luptă grea pentru noi”Steliano Filip, dezamăgit: „Nu a ajutat cu nimic golul meu, mai bine eram cel mai slab de pe teren!”

Adevărul despre iubitul Ramonei Bădescu.Câți ani are bărbatul plin de bani

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! S-a aflat cine e, de fapt, iubita lui Răzvan Simion. E fostă vedetă PRO TV și arată senzațional
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă