VIDEO EXCLUSIV. Incredibil! Ce propunere a înaintat Bălănescu pentru un jucător de la Dinamo: „Eram sufocat, nu mai puteam” » Reacția lui Costin Ștucan: „M-a bușit râsul”

2 luni in urmă 24

Tîrcoveanu a dezvăluit salariul primului contract de jucător profesionist la Dinamo, de ce a plecat din Ștefan cel Mare în 2018 și propunerea incredibilă primită de la Bogdan Bălănescu.

Andrei Tîrcoveanu, la GSP Live: „Eram sufocat, voiam să scap de Dinamo!”

„Am semnat un contract pe 5 ani cu Dinamo, în 2015, pe un salariu de 2.000 de lei. Practic, nu a crescut deloc salariul. Am semnat din dragoste pentru Dinamo. Mi s-a spus că dacă joc bine, îmi va crește salariul. În al 3-lea an, aveam o clauză care-mi permitea să plec liber dacă nu joc 50% din meciuri. 

În fine, am ajuns în al 3-lea an. A venit la mine domnul Bălănescu (n.r. - președintele clubului la acea vreme), mi-a oferit 6.000 de lei lunar doar până la sfârșitul anului respectiv, dar cu condiția să renunț la clauza care îmi permitea să devin liber. După, reveneam din nou 2.000 de lei. N-am acceptat, voiam să plec, să încerc ceva nou. Simțeam că nu mai pot. Eram sufocat deja”, a povestit Tîrcoveanu.

„M-a bușit râsul, scuză-mă că râd. Pare stilul Negoiță, el negocia așa 😂”, a fost reacția moderatorului Costin Ștucan, în momentul în care a auzit de la Tîrcoveanu propunerea lui Bălănescu.

Tîrcoveanu, crescut de Dinamo, a mai jucat de-a lungul carierei pentru Gaz Metan, Viitorul și Chiajna. Din actuala stagiune evoluează pentru FC Botoșani.

Andrei Tîrcoveanu la Dinamo (Liga 1):

Sezonul 2013/14 - 1 meciSezonul 2015/16 - 3 meciuriSezonul 2016/17 - 1 meciSezonul 2018/2019 - 1 meci

EMISIUNEA INTEGRALĂ » Andrei Tîrcoveanu, invitat la GSP Live

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Paul Anton, ultimatum pentru Dinamo: „Am o familie și sunt responsabil pentru asta! Nu se mai poate continua”Un titular de la Dinamo a făcut anunțul: „Trebuie să plec”

Gestul făcut de Iohannis, după ce a privit-o pe Diana Șoșoacă în ochi. Senatoarea AUR, declarații incredibile despre președinte

Libertatea

Playtech: Gigi Becali i-a dat soției 30.000 de euro pentru shopping. Replica ei l-a șocat, pur și simplu. Femeia e GENIALĂ!
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă