VIDEO EXCLUSIV Fostul atacant al Stelei și al Rapidului, acum vlogger, e invidios pe succesul lui Dorian Popa: „Vreau să fiu măcar câinele lui. Învăț să latru! Sau să mă ia de maimuțoi”

1 lună in urmă 2

Fostul jucător este vlogger și are un canal de Youtube în care analizează cele mai importante subiecte din fotbal, dar le spune fanilor și povești din trecutul său de fotbalist.

„Treaba asta a început în urmă cu un an, din plictiseală. Am început la recomandarea fiului meu”, a dezvăluit Niță.

Întrebat despre Dorian Popa, una dintre cele mai cunoscute vedete din online-ul românesc, care a declarat că din clipurile postate pe Youtube câștigă 40.000 de euro pe lună, Robert Niță a dat un răspuns amuzant, spunând că e gata să-i ia locul lui Cheluțu, buldogul francez pe cere Dorian Popa l-a adoptat și pe care l-a făcut vedetă pe internet.

VIDEO. Robert Niță, declarație amuzantă la GSP Live: „Aș vrea să fiu câinele lui Dorian Popa!”

„Nu o să fac niciodată banii lui Dorian Popa. Mi-a zis cineva «Ai văzut că face 500.000 de euro pe an?». Și am întrebat «Bă, dar nu vrea o gagică?”. El fiind mare, la 500.000 poate să mă ia de maimuțoi, ajutor de Dorian Popa. Păi, la banii ăștia pot să fiu orice. Ai înnebunit?

Are talentul lui. La câteva mii de euro pe lună, poate să îmi spună mie cățelul lui. Mă duc, mă plimb cu el. Latru, învăț să latru. Cum să faci 500.000 de euro din viața ta? Face bani din nimic cu acel cățel, că latră cățelul. Păi toți cățeii latră. Am și eu cățel. Al meu nu latră? El se duce la masă cu un prieten, bea o apă, face un video și se uită 1 milion de oameni în 24 de ore”, a spus Niță la GSP LIVE.

Cheluțu a câștigat 150.000 de euro

Recent, în podcastul lui Cătălin Măruță, Dorian Popa a fost întrebat câți bani i-a adus câinele său până acum. „Peste 150.000 de euro”, a spus cântărețul.

21.604.710 de vizionăriare videoclipul piesei Înoată Cheluțu, publicat în august 2020

Vezi și: 

Un jucător din Liga 1, vedetă în vlogul lui Dorian Popa datorită mașinii de 200.000 de euro: „Mamă! Acum știu pentru ce muncesc”Dorian Popa s-a recuperat alături de jucătorii de la FCSB, după o accidentare gravă: „Ei făceau pariuri, care plânge primul”

De necrezut! Un bărbat încearcă de 17 ani să ia permisul de conducere și nu reușește! Detalii uluitoare

Libertatea

Playtech: Monica Pop aruncă BOMBA. Ce pățesc românii după vaccin: 'Este crima perfectă'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă