VIDEO EXCLUSIV Detalii despre negocierile care au avut loc la transferul lui Valentin Mihăilă la Parma: „Și-a găsit impresarul în Italia” + „M-am supărat pe Giovanni”

2 săptămâni in urmă 11

La începutul lunii octombrie, în ultimele zile ale perioadei de mercato de la începutul sezonului, Valentin Mihăilă s-a transferat de la CS Universitatea Craiova la Parma, în schimbul unei sume record pentru club, care se apropie de 8 milioane de euro. Silviu Bogdan, cel care l-a adus pe Mihăilă în Bănie, a povestit detalii despre culisele transferului.

Silviu Bogdan: „Atunci am aflat că o să vina și Giovanni Becali”

Am vorbit înainte de a pleca cu tatăl lui în Italia, vineri seară. I-am zis că nu putem să îl lăsăm pe copil singur. Mihăilă avea pubalgia și venea din Germania de la clinica de recuperare. Țineam legătura cu el, îmi zicea cum se simte și i-am transmis că va urma o perioadă în care va trebui să se recupereze. Mă consider că fac parte din familia lui: sunt mentorul lui, prietenul lui. Ne va lega și în viitor o apropiere mult mai mare, voi fi naș la fratele lui Vali (n.r. Mihăilă). În acel moment am aflat că o să vină și firma de impresariat a lui Giovanni Becali și ne-am întâlnit cu toți în Italia. Fiecare a negociat partea lui, dar eu aveam de discutat doar cu Craiova.

Directorul Sportiv de la Parma, când m-a prezentat Giovanni, mi-a zis că eu sunt domnul de la Craiova. Copilul face parte din familia mea și am considerat că trebuie să plece pentru binele lui. Putea să se transfere și fără mine, dar oricum nu aveam cum să blochez vreun transfer. Nu pot să fac asta nici la Bairam, nici la Vlădoiu. Craiova putea să negocieze fără acordul meu. Eu, în acest moment, sunt partener cu Craiova, chiar dacă nu interacționez cu patron (n.r. Mihai Rotaru), dar discut cu o persoană din club și stabilim toate lucrurile împreună. Am o relație bună cu Craiova, chiar dacă nu mai sunt sub contract cu ei.

Mihăilă nu a avut impresar la momentul transferului, dar și l-a găsit în Italia. Nu era impresariat de Ioan Becali. A semnat atunci. Negocierile cu Craiova au durat câteva zile, iar mai departe s-au ocupat Giovanni și Dragoș Sîrbu. Eu am avut niște discuții cu Giovanni cu o seară înainte, pe altă temă, și m-am supărat puțin pe el. A doua zi m-am întâlnit cu el, când se semna contractul cu Parma. Când am plecat din țară, am știut că fiecare persoană care va merge acolo va negocia. Eu m-am dus să stau lângă copil, iar Giovanni cu Dragoș au negociat procentul lor.

Silviu Bogdan, la GSP Live

VIDEO. Silviu Bogdan despre povestea negocierii transferului lui Mihăilă la Parma: „M-a supărat puțin Giovanni Becali atunci”

Citește și alte știri despre stranieri:

Nice și Adrian Ursea s-au calificat în „16-imile” Cupei Franței: „Mai avem mult de lucru”Alexandru Crețu, „dublă” pentru NK Maribor! Românul, lider în Slovenia

Un deținut s-a îndrăgostit de psihologa închisorii. Ce i-a făcut când a ieșit de după gratii

Libertatea

Playtech: Tatăl Simonei Halep, bun de plată în Constanța. Cum a ajuns la tribunal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă