VIDEO EXCLUSIV. Cum e elevul Octavian Popescu » Gazeta a stat de vorbă cu dirigentele lui: „Vă zic un secret”

1 lună in urmă 1

Într-un interviu acordat ziarului, Marius Rotaru, profesorul lui Octavian de fotbal și dirigintele de la clasă al mijlocașului de creație, spune că a șters cu buretele pasiunea veche pentru Dinamo doar de dragul elevului său.

VIDEO. Marius Rotaru, profesorul lui Octavian Popescu de educație fizică: „Țin cu FCSB pentru el”

- Domnule Rotaru, descrieți-l puțin pe Octavian Popescu! 
- Îl știu pe Tavi din clasa a 2-a. De la 7 ani. Eram profesor de educație fizică la școala generală din Nucet, iar casa lui e vizavi. L-am ochit imediat. Termina școala, arunca ghiozdanul și bătea mingea. Fiind antrenor la juniori la Titu, l-am luat cu mine și l-am legitimat. Practic, așa a început fotbalul. 

- Se descurcă la școală? Acum îi e mai dificil fiind fotbalist de Liga 1... 
- E un băiat foarte cuminte, își vede de treaba lui. Se descurcă și cu notele, stă OK din punctul ăsta de vedere. Trebuie susținut pentru că la finalul acestui an are și BAC-ul. Să știți că participă la orele online! Se interesează mereu. 

- De unde are maturitatea asta? Pare de neclintit orice s-a întâmpla. 
- Dezinvoltura pe care dumneavoastră o vedeți pe teren el a avut-o mereu. Juca la fel, cu tupeu. Dribla când voia, dădea mingea printre picioarele adversarilor când dorea. Asta face și acum! E născut cu talent. Sunt mândru și bucuros că reușește. Sper să o facă și în continuare. 

Directorul liceului unde învață Octavian Popescu are o rugăminte specială: „De asta îl aștept cu nerăbdare pe domnul Becali la noi”

- Ce înseamnă reușitele lui Octavian pentru liceul la care sunteți, pentru satul Nucet? 
- Tavi ne face și nouă reclamă. Iată că și de la Nucet, de la un liceu cu clase cu program sportiv, se poate ajunge spre marea performanță. 

- Mai puteți discuta cu el? Mai are timp? 
- Ținem legătura cât putem. Sunt dirigintele lui. E o legătură continuă. Am discutat cu el înaintea meciului cu Dinamo. Vă zic un secret: eram dinamovist înfocat! Dar cu el, datorită lui, sunt stelist. Nu puteam ține cu Dinamo la acel meci. Îmi doream să câștige Steaua pentru el. Îmi doresc să ia Steaua campionatul. Până acum ceva timp, era de neconceput pentru mine. Tavi a făcut asta! Îi doresc tot binele din lume

„Tavi e un tip blând, blajin. Mi s-a părut nedrept să fie criticat după acel interviu. Orice copil s-ar fi pierdut. Se vorbește mult despre el. Impactul a fost foarte mare. O să vedeți alt Octavian la următorul interviu, vă garantez!" 
Marius Rotaru, dirigintele și primul antrenor al lui Octavian Popescu

FOTO+VIDEO. Reportaj GSP în satul natal al lui Octavian Popescu, perla FCSB crescută din grâu și porumb

Citește mai multe știri din Liga 1:

Justin Ștefan, atac cu talpa la Răzvan Burleanu: „Mă sperie! Băi, hopa!”Un meci din Liga 1, în pericol de amânare » 5 cazuri de COVID-19 la echipă

Expoziție de nuduri în Primăria Sectorului 1. Marcel Ciolacu: „Românul intră în hol, își face cruce și pleacă”

Libertatea

Playtech: Viviana Sposub, detalii PICANTE din dormitor. De câte ori face AMOR cu George Burcea, pe zi!
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă