VIDEO EXCLUSIV Conducătorul lui Dinamo, dus de nas de Cortacero: „Ceva de domeniul fantasticului” » Cum a fost convins Contra să semneze

3 săptămâni in urmă 1

Poli Iași și Dinamo se întâlnesc azi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 28 din Liga 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

Conducătorul „câinilor” a spus la GSP LIVE că în vară a discutat cu patronul iberic al lui Dinamo pentru a avea o funcție în club și, după ce au ajuns la un acord, acesta nu l-a mai căutat.

VIDEO Mario Nicolae, păcălit și el de Pablo Cortacero: „Am fost sceptic încă de atunci”

„Eu i-am cunoscut personal pe spanioli. Trebuia să vin din vară la Dinamo și chiar și pe mine m-au... Crăciunescu a zis că s-a simțit jignit. A fost ofertat să vină la Dinamo și i s-a zis «Vorbim în trei zile» și nu a mai fost căutat.. Așa am pățit și eu.

M-am văzut cu Cosmin Contra și Pablo Cortacero în București. Mi s-a pus spus care e proiectul, mi s-au spus de investiții de milioane de euro. Eu am fost sceptic de atunci și i-am spus lui Cosmin. Se vehiculau foarte ușor milioane de euro. Pentru România mi se părea ceva de domeniul fantasticului. 

Am bătut palma ca să fiu team manager. Mi-a zis «Gata! Ești omul pe care-l căutăm. Am luat referințe foarte bune, ai experiență. Ne vedem săptămâna viitoare, când vin în România». Am vorbit în august, iar acea săptămână n-a venit”, a spus Mario Nicolae la GSP LIVE.

Mario Nicolae: „Contra n-a știut nimic”

Managerul lui Dinamo a vorbit și despre cum a fost relația fostului antrenor, Cosmin Contra, cu șefii spanioli ai „câinilor”și cum a fost convins să preia echipa.

 „Cosmin n-a știut, garantez! Nici nu și-a primit prima de instalare. Îl tot sunau de prin aprilie. cu mici tatonări. Îl suna Melero. Tatonările au durat luni întregi. Spaniolii au venit la București, Cosmin a refuzat. Le-a zis să prezinte garanții mai întâi. După ce Cortacero s-a pozat cu tricoul lui Dinamo, au început iar negocierile.

Pe Cosmin l-au convins cu transferurile de jucători. Când spui că e un proiect serios și nu vezi nimic... Au venit jucători cu CV-uri interesante, cu experiență. Asta l-a convins că, la nivel sportiv, se poate lupta pentru play-off. Apoi au început promisiunile. Totul arăta bine, toată lumea era cazată la hoteluri de lux, voiau să facă investiții la Săftica. Părea prea frumos ca să fie adevărat. Se vorbeau de sume de domeniul fantasticului. Când a venit Contra, începusem să cred mai mult în proiect.

 Dar când l-am cunoscut pe Cortacero... A spus că totul e în regulă, că partea financiară e ok, dar începuse cu tot felul de amânări. Dacă vrei să faci ceva serios, de ce nu începem treaba? M-a întrebat «Când poți să începi?». I-am zis «Chiar și în dimineața asta. Dăm mâna, semnăm și începem». Dar am văzut că nu duceau la bun sfârșit promisiunile”, a adăugat Mario Nicolae.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cortacero nu renunță la războiul cu Dinamo! Un nou proces în acestă lună, meciul 2Mario Nicolae a declarat că amicalul cu Dinamo Kiev se va juca. Mai e un singur aspect necunoscut

Un moldovean a venit acasă din Germania după trei ani, dar ce a aflat l-a lăsat mască! Ce s-a întâmplat e revoltător

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Laurette, fotografii compromițătoare cu agresorul de la hotel. Mesajul disperat al mulatrei
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă