VIDEO Emma Răducanu, surprinsă de organizatorii de la Transylvania Open - Fotografiile de care nu-și mai aduce aminte

4 săptămâni in urmă 16

​Emma Răducancu, care a părăsit în sferturi Transylvania Open, a primit un cadou special din partea organizatorilor de la Cluj-Napoca. Patrick Ciorcilă, directorul turneului de categorie WTA 250, i-a oferit britanicei un album cu fotografii din copilăria ei.

Conform organizatorilor, imaginile datează din 2010, când Emma Răducanu (care avea doar 7 ani) a participat în România la un turneu dedicat junioarelor.

Emma se afla alături de tatăl ei Ian (fost Ion - este român) în momentul în care a fost surprinsă de Patrick Ciorcilă: "Dumnezeule, de unde le aveți? Tu vezi asta (n.r. spre tatăl ei)?".

Emma Răducanu, moment emoționant la Cluj-Napoca:

Cuteness overload alert! @EmmaRaducanu receives a special gift from the Transylvania Open organisers: a set of rare, unseen pictures of little Emma\uD83D\uDE0D\uD83D\uDE0D\uD83D\uDE0D

She actually played a tournament in Romania before Cluj: it was in 2010, when she was 7. Here is her reaction\uD83E\uDD29

\uD83D\uDCF8Sportya pic.twitter.com/ShBrGFYD8y

— Transylvania Open (@TransylvaniaOpn) October 30, 2021

Din păcate, Emma Răducanu și Simona Halep nu s-au duelat nici la Transylvania Open: campioana de la US Open a fost învinsă categoric în BT Arena de Marta Kostyuk, scor 6-2, 6-1.

Pentru parcursul de la Transylvania Open, Emma Răducanu a primit 5.800 de dolari şi 60 de puncte WTA.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă