VIDEO | Eliminare controversată în Astra – Petrolul. Tiberiu Giuroiu a văzut roșu după presupuse cuvinte rasiste la adresa lui Sory Diarra, la o fază banală de joc

4 săptămâni in urmă 28

Spiritele s-au încins în partida dintre Astra și Petroul, în minutul 35. O fază de joc puțin mai dură a dus la eliminare, după ce, se pare, s-ar fi adresat anumite cuvinte rasiste. Totul a pornit de la o dispută pentru posesie, între Sory Ibrahim Diarra și Tiberiu Giuroiu, la unul din colțurile terenului.

Tiberiu Giuroiu, eliminat după presupuse cuvinte rasiste la adresa lui Sory Ibrahim Diarra

Au fost contre ceva mai dure între cei doi, pentru balon, iar în final s-a dat lovitură liberă pentru Astra. Doar că totul nu s-a terminat aici. Deși Diarra i-a dat peste picioare adversarului său, tot el s-a ridicat și i-a reproșat anumite lucruri, probabil pentru modul agresiv dar corect în care Giuroiu a încercat să obțină posesia.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post VIDEO | Eliminare controversată în Astra – Petrolul. Tiberiu Giuroiu a văzut roșu după presupuse cuvinte rasiste la adresa lui Sory Diarra, la o fază banală de joc appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă