VIDEO Elena Merișoreanu, apel emoționant: Cum să nu crezi, au murit atâția artiști de COVID?!

1 lună in urmă 6

Elena Merișoreanu, interpretă de muzică popularăElena Merișoreanu, interpretă de muzică populară

După moarte a trei îndrăgiți interpreți de muzică lăutarescă din cauza COVID, o altă artistă îndrăgită lansează un avertisment. Elena Merișoreanu are un mesaj îndreptat mai ales către protestatari, către cei mai tineri dintre ei, care nu cred în existența virusului, ard măștile și încalcă restricțiile. În direct la "Legile Puterii" de la Realitatea Plus, artista a mărturisit că a trecut prin momente grele din cauza virusului.

MARŢI, 06 APRILIE 2021, 09:13

SURSĂ: realitatea plus

AUTOR: REALITATEA.NET

"Cum să nu crezi, când exista atâția colegi de-ai mei care s-au îmbolnavit, în cateva zile au dispărut cei mai mari soliști de muzică lăutarească. (...) Sotul meu a fost internat in spital foarte grav, a stat cred că vreo 11 zile în spital și nu am cuvinte să le mulțumesc medicilor și tuturor celor din spital. Dacă nu mergea la spital, astăzi nu mai era in viață", a declarat Elena Merișoreanu. 

Artista a dezvăluit că a pierdut o rudă, o verișoară care a murit de COVID la vârsta de 60 de ani. De asemenea, ea a transmis un mesaj și celor care nu cred și contestă toate reglementările și măsurile impuse de autorități.

"Dacă vom continua cu asemenea lucruri, să ardem măștile, să spunem că nu trebuie mască, nu trebuie vaccin, nu vom scăpa, dragii mei! Hai să ne trezim cu toții, să fim mai responsabili."

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă