VIDEO Ducele de Hastings îşi ia rămas bun: actorul Regé-Jean Page nu va apărea în cel de-al doilea sezon din ”Bridgerton”

1 săptămână in urmă 7

Ducele de Hastings îşi ia rămas bun: actorul Regé-Jean Page nu va apărea în cel de-al doilea sezon din ”Bridgerton”, a anunţat vineri Netflix, spre disperarea fanilor acestui serial ultra-popular, informează AFP.Adaptare a romanelor istorice ale americancei Julia Quinn, „Bridgerton”, a cărei acţiune se desfăşoară în 1813 în Anglia, ne prezintă intrigile înaltei societăţi britanice, într-o cheie foarte modernă.

Limbajul, muzica, accentele feministe şi distribuţia, care pune accent pe diversitate, încalcă convenţiile serialelor de epocă, pentru a face subiectul accesibil cât mai multor oameni.

Primul sezon a urmărit aventurile delicatei Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), o tânără care îşi face debutul pe piaţa mariajelor din înalta societate londoneză, unde îl va întâlni pe ducele de Hastings (Regé-Jean Page), cu care se va şi căsători.

Producţia celui de-al doilea sezon va fi reluată în primăvară şi se va concentra pe viaţa sentimentală a fratelui lui Daphne, Lordul Anthony Bridgerton, interpretat de Jonathan Bailey.

Dar aventurile ducelui de Hastings se vor opri odată cu primul sezon, a anunţat vineri platforma Netflix.

„Dragii mei cititori, în timp ce toate privirile sunt îndreptate spre încercarea lordului Anthony Bridgerton de a găsi o vicontesă, ne luăm rămas bun de la Regé-Jean Page, care a interpretat atât de strălucit rolul ducelui de Hastings”, se precizează într-o scrisoare semnată de naratoarea imaginară a seriei, Lady Whistledown, şi postată pe reţelele de socializare de către Netflix.

Shonda Rhimes, producătoarea serialului şi creatoarea „Grey’s Anatomy” şi „Scandal”, şi-a apărat decizia pe Instagram: „Amintiţi-vă: ducele nu va pleca niciodată cu adevărat”, a scris ea.

În ianuarie, Netflix a anunţat că serialul a fost vizionat de 82 de milioane de conturi în patru săptămâni, un record.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Captură video

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă