VIDEO / Două TIR-uri pulverizate în impactul frontal dintre ele. Trei elicoptere au preluat victimele din cabinele complet distruse, în Franța

2 săptămâni in urmă 6


Imagini cutremurătoare au fost surprinse marți de dimineață pe un drum național din Franța, după un accident între două camioane, fiind publicate apoi de majoritatea portalurilor de știri, printre care și Le Parisien.


Accidentul a avut loc puțin după ora 6, dis-de-dimineață, pe RN2, lângă Péroy-les-Gombries, la sud de Crépy-en-Valois. Traficul a fost complet întrerupt pe artera care leagă Parisul și Soissons, timp de mai bine de 6 ore.Trei persoane au fost rănite grav și au fost extrase de pompierii din Nanteuil-le-Haudouin, Senlis, Crépy-en-Valois și Verberie dintre fiarele cabinelor distruse complet.Cele două camioane, unul înmatriculat în Spania, în care erau un bărbat și o femeie, altul în Franța, doar cu șoferul la bord, s-au izbit frontal.


Trei elicoptere au fost chemate la locul impactului și cele trei victime în stare critică au fost transportate la spitalele din Paris.


Poliția nu a anunțat cauza și dinamica teribilului accident.


Foto: Facebook / SDIS de l'Oise (Page officielle des sapeurs-pompiers de l'Oise / SDIS 60)


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă