VIDEO Donald Trump a ieșit din spital pentru a-și saluta susținătorii. Președintele SUA s-a plimbat cu o mașină, în care se mai aflau cel puțin două persoane

4 luni in urmă 13

Preşedintele american Donald Trump a părăsit pentru scurt timp spitalul militar Walter Reed din Bethesda, în apropiere de Washington, unde a fost internat vineri pentru a se trata de COVID-19, pentru a-şi saluta susţinătorii adunaţi în apropiere, informează AFP, citată de Agerpres.

Liderul de la Casa Albă purta mască şi a fost filmat într-un SUV negru, în care se mai aflau cel puţin alte două persoane. Preşedintele şi-a salutat din maşină susţinătorii şi s-a întors la spital.

Într-un clip video postat pe Twitter, înregistrat anterior, Donald Trump a anunţat că urmează să facă o vizită surpriză, menţionându-i pe „mari patrioţi din stradă”.

pic.twitter.com/0Bm9W2u1x7

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 4, 2020

„Am învăţat multe despre COVID, am învăţat experimentând eu însumi, este şcoala vieţii”, a mai spus el în mesajul video.

„Nu este ce citim în cărţi, înţeleg asta şi este ceva foarte interesant”, a adăugat preşedintele Trump, testat pozitiv pentru COVID-19 joi seară.

„Cred că voi face o mică surpriză marilor patrioţi care sunt în stradă”, a adăugat el. „Sunt acolo de mult timp, au steaguri Trump şi adoră ţara noastră”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă