VIDEO | Dominic Fritz, USR-istul care l-a învins pe Robu, a sărbătorit în centrul orașului „Azi Timișoara a înfăptuit o nouă Revoluție”

4 luni in urmă 14


Sărbătoare duminică seara în Piața Operei din Timișoara, unde noul primar Dominic Fritz și susținătorii săi celebrează victoria. Candidatul USR-PLUS a fost întâmpinat cu aplauze de mulțime. Oamenii s-au adunat în Piața Operei, după ce Nicolae Robu și-a recunoscut înfrângerea.


„Ați spus că nu putem câștiga?! Ați spus să nici nu încercăm?! Dar am încercat! Și am reușit! De azi ștergem cuvintele nu se poate din vocabularul Timișoarei! De azi, nu ne mai lăsăm paralizați de frică că suntem singuri în bulă! Suntem o comunitate, nu mai suntem doar o bulă! O comunitate de timișoreni care împărtășește aceleași valori și aceeași viziune. Dragi timișoreni, mulțumesc! Mulțumesc pentru votul vostru, pentru încredere, speranță, pentru energia voastră! Sunteți inspirația care a făcut ca această campanie să reușească! Mulțumesc! Timișoara a scris din nou istorie! Timișoara astăzi a înfăptuit o nouă Revoluție! Timișoara a încheiat prin vot definitiv perioada de tranziție de 30 de ani după căderea comunismului!”, a declarat Dominic Fritz.Candidatul USR a adăugat că Timişoara este şi va fi un oraş european.


Dominic Samuel Fritz sărbătorește victoria

Noul primar al Timișoarei a plecat de la sediul de campanie al alianței USR-PLUS, pe jos, însoțit de zeci de membri de partid care purtau pancarde. Pe drum, coloana a fost claxonată de mai mulți timișoreni, în semn de victorie.În Piața Victoriei, coloana a fost așteptată de sute de timișoreni, care au venit să sărbătorească alături de noul primar, pe o scenă improvizată din paleți.


Dominic Fritz este cetăţean german şi a candidat din partea USR la Primăria Timişoara. Nicolae Robu (PNL), actualul primar, s-a declarat înfrânt la alegerile locale.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă