VIDEO Doi tineri din Bucuresti, gasiti inghetati pe o banca de pe un bulevard: "Nu erau foarte coerenti"

1 lună in urmă 1

Doi tineri din Bucuresti, o fata de 21 de ani si un baiat de 23 de ani, au fost gasiti inghetati pe o banca de pe un bulevard din Capitala, noaptea trecuta, de catre un echipaj de jandarmi.

Cei doi erau imbracati sumar, dar ingrijit, potrivit Jandarmeriei Romane.

"Pareau a dormi. Jandarmii au mers langa ei si au incercat sa ii trezeasca, pentru a afla ce se intampla cu ei. Insa tinerii nu au avut nicio reactie. Tremurau. Era clar ca orele petrecute in frig i-ar fi putut aduce pe cei doi in soc hipotermic. Colegii nostri le-au verificat semnele vitale si au cerut de urgenta sprijinul unui echipaj medical, incercand, pana la sosirea acestuia, sa incalzeasca trupurile inghetate", se arata in postarea Jandarmeriei.

Dupa acordarea ajutorului medical, tinerii au inceput sa isi revina.

Deocamdata nu este clar care a fost motivul pentru care tinerii se aflau in stare de soc. "Nu erau foarte coerenti, insa informatiile pe care au reusit sa le obtina i-au ajutat pe colegii nostri sa contacteze parintii, care, evident, erau ingrijorati", se arata in comunicatul Jandarmeriei Romane.

Citeste si:

Pensiile de stat - un teren minatCe venituri iti ia in considerare banca pentru un creditMarturia uneia dintre studentele exmatriculate de la Facultatea de Drept: "Am copiat ca masura de preventie, pentru a nu fi nedreptatita. Nu voiam sa ajung la taxa din cauza celor care copiau"Diferentele dintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca. Ar trebui sa ne ingrijoreze reactiile adverse? "Oamenii doar raporteaza mai multe reactii din cauza controversei"Secretul exploziei lui Mihaila la Parma. E irezistibil pe teren si "invizibil" in viata privata. Cine e iubita fotbalistului
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă