VIDEO | Diana Șoșoacă, petrecere fără respectarea măsurilor de prevenție într-un restaurant din Iași. Poliția a dispus verificări în acest caz

2 luni in urmă 2

Reprezentanții IPJ Iași au dispus verificări, după ce senatoarea AUR Diana Șoșoacă a petrecut, vineri seara, într-un  local din Iași, unde nu era respectată distanțarea socială, scrie G4Media. În timpul petrecerii senatoarea AUR le-a cerut celor prezenți la restaurant să facă o dedicație muzicală pentru șeful DSU Raed Arafat.

Petrecerea a avut loc, vineri seara, într-un restaurant din Iași, iar evenimentul a fost transmis live pe Facebook de către Diana Șoșoacă. Senatoarea AUR a dansat și a cântat alături de oamenii aflați în local care nu respectau regulile de distanțare socială, scrie G4Media.

Atmosfera a fost întreținută de instrumentiști care au acompaniat invitații, iar senatoarea le-a transmis urmăritorilor ei ”să se distreze” și ”să se trezească”.

Diana Șoșoacă și ceilalți participanți la petrecere au făcut karaoke pe melodii patriotice cum ar fi ”Noi suntem români” sau ”Treceți batalioane române Carpații”, iar la un moment dat senatoarea le-a cerut acestora să facă o dedicație muzicală și pentru șeful DSU Raed Arafat.

Reprezentanții IPJ Iași au transmis pentru Ziarul Libertatea că s-au autosesizat în urma imaginilor apărute în spațiul public și au dispus verificări în acest caz.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă