VIDEO Detinuti torturati cu salbaticie intr-o inchisoare din vecinatatea Moscovei. Imaginile au fost difuzate de presa rusa

1 lună in urmă 1

Imagini cu detinuti rusi torturati pana la moarte au aparut in presa rusa. Inchisoarea din care provin materialele a mai fost acuzata de astfel de practici, fiind in mijlocul unui scandal national in 2018.

Noyava Gazeta a publicat doua clipuri video, sustinand ca sunt din Colonia Penitenciara din regiunea Iaroslavl, care se afla la circa 200 de kilometri de Moscova, potrivit Digi24.ro.

In primul videoclip, din august 2016, un detinut dezbracat aproape complet este mobilizat pe o masa, timp in care gardienii il bat cu bastoanele. Dupa ce a fost eliberat din inchisoare, detinutul a avut nevoie de doua saptamani de spitalizare.

Al doilea videoclip dateaza din aprilie 2017 si arata cum gardienii bat un detinut pana ramane inconstient pe podea.

Familia detinutului le-a povestit jurnalistilor ca acesta a murit la cateva zile dupa incident.

El a fost dus in izolare, iar apoi la spital, unde medicii au descoperit urme de lovituri la ficat, dar si alte traume.

Autoritatile nu au deschis o ancheta in acest caz la momentul respectiv, ci doar dupa ce imaginile au aparut in spatiul public.

Mai puteti citi:

Cele doua cuvinte cu care Elon Musk a saracit milioane de mici investitoriDe ce legumele si fructele din supermarket nu se strica niciodata. Semnificatia codului misterios de pe autocolantDecizia surprinzatoare luata de o instanta din Spania dupa ce o romanca a fost ucisa. "Daca era omorat un spaniol, ar fi fost diferit"O noua tragedie in fotbal. Un jucator al Atalantei a murit la doar 21 de aniStabilirea unui medic afgan in Romania, refuzata pentru ca "a initiat si sprijinit activitati al caror scop il constituie savarsirea de acte teroriste"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă