VIDEO Detaliul remarcat de Costin Ștucan la amicalul disputat de FCSB în Antalya: „14 băieți stau ca sardinele pe banca de rezerve, doar 1-2 au măști”

1 lună in urmă 1

CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.FCSB a ajuns ieri în România și a scăpat de orice măsură de carantinare. 

FCSB a oferit abia ieri detalii despre amicalul cu Kemerspor. Imaginile prezentate i-au dat de gol că partida nu a fost antamată din timp, dar nu e singurul detaliu important observat. În cadrul emisiunii GSP Live, Costin Ștucan a evidențiat un cadru în care jucătorii formației din Turcia stau înghesuiți pe banca de rezerve, fără măști de protecție:

În plan îndepărtat sunt jucătorii de rezervă de la Kemerspor, la câțiva pași de jucătorii de la FCSB. În condițiile în care FCSB a susținut de o săptămână că tot ce s-a întâmplat la bază a fost în condiții de extremă siguranță. Omul acela ține masca sub nas. Adversarii celor de la FCSB stau ca sardinele pe banca de rezerve, 14 băieți, doar 1-2 au măști. Încă un domn cu masca sub bărbie e lângă bancă

VIDEO. Cât de sigur a fost amicalul disputat de FCSB în Antalya? Jucătorii de la Kemerspor, îngrămădiți pe bancă și fără măști

Mihai Stoica: „Totul a fost igienizat la maximum”

Mihai Stoica a lăudat condițiile din cantonament: „Totul e igienizat la maximum, n-a existat o părticică din hotel fără măști la dispoziție. Nebulizatoare erau peste tot. O să punem un film pe care l-am realizat noi acolo, ca să vedeți și asta”. Oficialul celor de la FCSB a ignorat însă riscurile din timpul partidei.

 Captură Facebook @FCSB

FOTO: Captură Facebook @FCSB

Cantonamentul FCSB din Antalya, descris de Mihai Stoica: 

Cu tot respectul pentru celelalte competitoare, cantonamentul a costat mai mult de 100.000 de euro. Pentru Gigi Becali nu e o problemă. Să asigure jucătorilor, pentru care a plătit zeci de milioane, 100 și ceva de mii de euro. Doar charter-ul a costat aproape 30.000 și a fost un avion de 200 de locuri. Vă dau poză! Am fost 51 de persoane în 200 de locuri. Unul pe patru locuri.

Mai contează și asta. Dacă-și pot permite sau nu. Nu mă refer la Craiova sau CFR, știu ce salarii plătesc acolo, dar nu e ușor să mergi în pandemie undeva unde să ai riscuri zero să te infectezi. Sigur că era zonă galbenă. Fiecare a încercat să se pregătească așa cum poate.

Noi am fost la cel mai înalt nivel, așa cum am fost tot timpul. Steaua, FCSB, noi tot timpul am ales cele mai bune condiții
- Mihai Stoica, la Digi Sport Special

Cine e Kemerspor, adversara FCSB din amical

Kemerspor este o formație din al patrulea eșalon al Turciei, cu un lot cotat la 200.000 de euro. În acest moment ocupă locul 15 în Grupa 1. Nu are niciun fotbalist străin în componență. Kemerspor a fost fondată în anul 2003, în Antalya.

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Trei detalii care arată că amicalul FCSB - Kemerspor nu a fost programat din timpFCSB mută atenția asupra rivalei: „A jucat în zonă galbenă în România. E adevărat sau nu?”

Detaliul care s-a văzut în pozele cu Adelina Pestrițu în costum de baie. A fost dur criticată. „E mai mare decât capul ei„

Libertatea

Playtech: Ianis Hagi i-a dat o 'palmă' lui Steven Gerrard! ULUITOR: scoțienii au făcut anunțul de ultimă oră
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă