VIDEO. Despărțire grea în armată: Un caporal care trece în rezervă își ia rămas bun de la cățelușa crescută în unitate

1 lună in urmă 48

Unele despărțiri sunt mai grele decât și-ar putea imagina cineva. Un exemplu este despărțirea dintre un caporal și cățelușa sa. Pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale a apărut un filmuleț emoționant în care caporalul Dănuț Albu își ia la revedere de la cățelușa pe care a crescut-o în unitate, Maronica. Caporalul trece în rezervă, iar cățelușa parcă ar înțelege momentul.

„Eu plec, ies la pensie, rămâi singurică. Să ai grijă de tine. Lasă, că poate ne mai vedem, mai vin eu pe aici, da? Hai, pa, să fii cuminte, să te ferești de hingheri, dacă-i aduce aici, să fugi, da? Da, Maroniciu? Hai, pa, ne vedem” - îi spune caporalul proaspăt trecut în rezervă, în timp ce cățelușa scâncește și se lasă mângâiată.

Iată imaginile:

„Despărțirile sunt grele, nu e ușor să închizi un capitol mare din viața ta. Maronica este cel mai iubitor câine și a fost crescută de când era cât un pumn de caporalul Dănuț Albu. Azi, ei și-au luat la revedere. De mâine colegul nostru este rezervist, iar Maronica rămâne în unitate, acolo unde se simte cel mai bine și unde a crescut, printre militari, chiar dacă îi va fi dor de prietenul ei, omul care a crescut-o. Pensie lungă și liniștită!” - este comentariul care însoțește imaginile postate pe pagina de Facebook a MApN.

Editor : Luana Pavaluca

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă