VIDEO Deputata PSD, suspectata ca a votat dublu: "Pur si simplu nu se pot abtine sa nu incalce legea pesedistii. Invata repede"

2 luni in urmă 1

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a reclamat, in plenul Parlamentului, in noaptea de luni spre marti, ca deputata PSD Matilda Goleac a votat la doua cartele, el facand un apel catre liderul grupului social-democratilor pentru respectarea Regulamentului.

"Am sesizat un vot la doua cartele. Este vorba de doamna deputat Matilda Goleac, care a votat la cartela doamnei Vicol Ciorba Laura Catalina. Rugamintea mea este sa ii atrageti atentia colegei sa respecte regulamentul. Nu stiu exact ce se intampla cu acele voturi (...), cu acest tip de vot, nu stiu care este procedura", a declarat Ungureanu, la dezbaterile de la proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021.

In filmarea publicata de Ungureanu se observa cum deputata voteaza si la aparatul din dreapta ei, unde nu este nimeni prezent.

"Complet ilegal, o doamna deputat de la PSD, voteaza si pentru colega de banca, cu incalcarea flagranta a regulamentului. Pur si simplu nu se pot abtine sa nu incalce legea pesedistii...
Vai si amar. Dupa ce au depus 3000 de amendamente la buget in bataie de joc, nu se obosesc sa le voteze. Cea care si-a lasat cartela sa voteze "singura" se numeste Vicol-Ciorba Laura-Catalina. Am aflat cum o cheama pe doamna de la PSD care a votat la 2 cartele, Matilda Goleac este numele ei si se pare ca este la primul mandat. Invata repede...", a scris Ungureanu pe Facebook.


Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, care conduce sedinta, l-a invitat pe acesta sa faca o sesizare in acest sens.

"Va rog sa formulati o sesizare in acest sens si se poate verifica pe camera", a spus Orban.

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a replicat, ironic, sa fie reluat fiecare vot pe amendamente: "Eu va pot face propunerea sa luam de la capat tot, ca sa nu se dubleze vreun vot. Luam de la inceput fiecare anexa".

"Aveti simtul umorului", i-a raspuns Ludovic Orban.

Continua dezbaterile pe marginea proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2021. Marti, 2 martie, va fi votul final.

Citeste si:

Autostrada de 440 de kilometri care ar urma sa fie terminata pana in 2024. "Lucrarile ar trebui sa dureze doi ani in zona usoara"VIDEO Sotia criminalului de la Onesti a fost retinuta pentru 24 de ore. Femeia este acuzata de complicitate la lipsire de libertateParlamentar PNL, despre deputatul PSD Daniel Ghita, fost luptator K1: Avem un Sosoc si in Camera Deputatilor! Cand nu doarme, face circ!Povestea impresionanta a lui Adrian Krainer, profesorul care a gasit leac contra unei boli mortale. Are origini romane si e printre favoritii la premiul NobelVIDEO Imagini spectaculoase cu lotul 1 al autostrazii Pitesti-Sibiu. "Constructorul austriac Porr avanseaza intr-un ritm sustinut"

Citeste mai multe despre PSD vot legea bugetului

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă