VIDEO Dan Petrescu, detalii de ultimă oră despre starea lui Gică Popescu: „Am vorbit ieri cu el”

2 months ago 2

„Gică Popescu e bine. Am vorbit ieri cu el. Cred că în două zile va pleca acasă”, a declarat Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Gică Popescu: „N-am avut nevoie de ATI, dar am luat Remdesivir"

În toată această perioadă, Gică Popescu a urmat un tratament, însă n-a avut nevoie de supraveghere la terapie intensivă. „Nu s-a pus problema să fiu ventilat mecanic, fiindcă nici un moment n-am avut o saturație de oxigen mai mică de 97-98%, deci am fost OK din acest punct de vedere. În schimb, medicamente am luat, e vorba despre Remdesivir".

Oficialul echipei de la malul Mării e chiar surprins că s-a infectat cu coronavirus.  

„Am luat eu care eram atât de atent, pe unde umblu, să port mereu mască, să mă dezinfectez la fiecare 5 minute, umblam cu sticla de dezinfectant după mine în buzunar, dar uite că s-a întâmplat. Habar nu am de unde aș fi putut să-l iau. Nimeni din familia mea nu a dezvoltat vreun simptom până acum. Soția, care oricum trebuie să stea izolată 14 zile, n-a acuzat nimic până acum, dar i-am zis să meargă să facă testul, mai ales că au trecut atâtea zile, a trecut și perioada de incubație.

Condițiile în spital sunt OK, sunt decente, nu am nici un motiv să mă plâng. Oamenii de aici, de la doctori la asistente, sunt foarte atenți”

Gică Popescu, pentru GSP.ro, în urmă cu 3 zile

Citește mai multe știri de actualitate:

FC Botoșani a primit răspunsul final de la UEFA: „Pur și simplu ne-a făcut de râs! E rușinos”Dan Petrescu, despre situația de la FCSB: „Ar fi ceva unic să se califice”

Reacția lui Clotilde Armand, după ce a fost jignită de un agent de pază. „Panaramă!„ Momentul a fost filmat

Libertatea

Playtech: 'România va fi cucerită de Rusia' - Previziunea îngrijorătoare care urmează să vină peste câteva luni
Read Entire Article
Powered By Seo Tools