VIDEO Cum și-a schimbat radical poziția liberalul gălățean George Stângă în două luni: în mai îl susținea pe Orban, în august – pe Cîțu

2 luni in urmă 24

Liderul PNL Galați George Stângă, care a anunțat vineri că îl susține pe Florin Cîțu pentru șefia partidului, se declara în luna mai un suporter înfocat al lui Ludovic Orban.

Astfel, într-o conferință de presă din 22 mai, susținută alături de Orban, George Stângă spunea că ”eu personal îl susțin pe Ludovic Orban la președinția Partidului Național Liberal. Sunt foarte multe lucruri pe care le-a făcut pentru Galați și pentru gălățeni, pentru primarii PNL, au fost investiții majore aduse în județul Galați. Și evident că nu doar eu, ci și organizația, care la începutul acestui an – cred că în luna februarie, într-o ședință de Birou Politic Județean, a dat o decizie prin care în unanimitate s-a hotărât să-l susținem pentru un nou mandat pe domnul președinte Ludovic Orban”.

Vezi Video, minutul 29:

Vineri 6 august însă, Stângă a schimbat macazul total și a anunțat pe Facebook că Florin Cîțu e alesul său: ”La Congresul din 25 septembrie voi alege schimbarea pentru binele PNL, pentru ca partidul să continue să crească, să se îmbunătățească și să asigure o guvernare performantă României. De aceea, îl voi susține pe Florin Cîţu, cel alături de care am făcut echipă în Senatul României timp de 4 ani”.

Șeful liberalilor gălățeni nu a spus de ce și-a schimbat radical poziția.

Deputatul PNL George Stângă și președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, au fost înregistrați de procurorii DNA chiar în biroul ministrului transporturilor în timp ce îi cereau lui Cătălin Drulă, să îi păstreze în funcție pe șefii Asociației Române de Salvare a Vieților Omenești pe Mare și Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați, după cum rezultă din propunerea de arestare preventivă transmisă de procurorii DNA Tribunalului Constanța, consultată de G4Media.ro.

Procurorii arată în propunerea de arestare că deputatul Stângă voia să demonstreze că are influență politică și pentru ca să câștige astfel conducerea PNL Galați, potrivit susținerilor lui Stângă și Iulian Dumitrescu. (Foto: George Stângă (în dreapta imaginii) – sursa Facebook)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă