VIDEO Cum se desfasoara antrenamentele voluntarilor pentru trupele speciale romane. Din 58 de candidati, 5 au renuntat in primele 48 de ore

1 lună in urmă 2

Ministerul Apararii Nationale a publicat pe pagina de Facebook a institutiei luni, 22 martie, un scurt montaj cu antrenamentele si exercitiile la care sunt supusi militarii care au aplicat pentru un loc in randul trupelor speciale romane. Potrivit sursei citate din cei 58 de candidati inscrisi, 5 au si renuntat dupa primele 2 zile.

"Stii ca vei pleca acasa pentru 48 de ore dar la 05.30 dimineata esti trezit si ti se dau 10 minute sa iesi afara cu tot echipamentul. Apoi iti este luat telefonul. Nu stii cat va dura perioada de Selectie si Evaluare, stii doar ca a inceput. Urmeaza 4 saptamani grele pentru cei ce isi doresc sa faca parte din Fortele pentru Operatii Speciale Romane.

Sunt 58 de candidati, iar 5 din ei au renuntat in primele 48 de ore. Urmariti clipul video si veti afla de ce", se arata in postarea Ministerului Apararii.

CITESTE SI:Romanul recunoscut drept unul dintre cei mai mari experti din lume in boli neuropsihice. A fost numit "cercetatorul anului 2021" in domeniul schizofrenieiStudiile lui Vlad Voiculescu comparativ cu omologii europeni. Ce CV-uri prezinta alti 10 ministri ai Sanatati din tari ale UECand ajung in Romania primele doze de Johnson&Johnson: "Are doua caracteristici care il diferentiaza de celelalte vaccinuri existente"VIDEO FOTO Imagini care taie rasuflarea filmate in Sinaia. Ursi plimbandu-se agale printre masini si oameni intr-o zi turistica plinaTopul celor mai periculoase bombe calorice. Ce contin mancarurile consumate pe repede inainte de foarte multi romani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă