VIDEO Cum isi indeamna Diana Socoaca sustinatorii sa iasa la proteste: "Cei care nu puteti veni la Bucuresti iesiti la ora 15.00 in fata primariilor si consiliilor judetene"

1 lună in urmă 5

Senatorul Diana Sosoaca ex-AUR i-a indemnat pe sustinatorii sai sa iasa in strada vineri, 26 martie, de la ora 15.00. Sosoaca le spune celor care nu pot ajunge la Bucuresti sa iasa in fata primariilor si a consiliilor judetene din toata tara.

Diana Sosoaca a facut acest apel intr-un live pe o pagina de Facebook

"Maine se va desfasura un eveniment la nivelul intregii tari, desi se mentioneaza ca numai in Bucuresti. Nu! Sunt oameni care nu pot ajunge in Bucuresti si atunci este normal sa poata sa iasa in strada la ei in localitate", a spus Diana Sosoaca.

"Asa ca cei care nu puteti veni la Bucuresti, evident ca ar fi bine sa vina in fata Parlamentului 18 milioane de romani dar stim ca este practic imposibil. Cei care nu puteti veni la Bucuresti, iesiti in fata Primariilor si Consiliilor Judetene, la ora 15.00, in toata tara.

Care este originea numelui Sosoaca. "Ma bucur din suflet ca am reusit sa mai introduc un termen in dictionarul roman"

Conform Legii adunarilor publice, nu aveti nevoie de autorizare daca iesiti in fata acestor institutii, mai ales ca va fi un miting ad-hoc. Asa ca nu aveti neviue de alte aprobari", a mai spus senatoarea.

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR in luna februarie 2021. Decizia a fost luata dupa ce senatoarea a fost protagonista mai multor scandaluri, fara a tine cont de strategia formatiunii politice.

Citeste si:

Cine este Ion Radoi, seful sindicatului care a creat haos in Bucuresti dupa o greva spontana la metrouA murit Cornelia Catanga. Era internata in spital, cu COVID-19Haos in localitatile aflate in scenariu rosu dupa ce Citu a anuntat ca se amana noile restrictii. Primar: "Nici nu stiu cum sa procedez"DOCUMENTE Acestea sunt modelele de adeverinta si declaratie necesare dupa intrarea in vigoare a noilor masuri anti-pandemieCine i-a luat locul Anei Maria Brinza in patul conjugal, cand a fost plecata in Kazahstan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă