VIDEO Cum arata lucrarile pe lotul al doilea al Drumului Expres Craiova - Pitesti: Umbrarescu ar putea finaliza proiectul anul acesta

1 lună in urmă 2

Constructorul Dorinel Umbrarescu continua lucrarile pe lotul 2 al tronsonului 2 din Drumul Expres Craiova - Pitesti. In zona podului peste raul Olt si a viaductului de la balta Milcov se executa lucrari de forare, armare si betonare a structurilor, anunta Compania de Drumuri.

Asocierea SA&PE Construct - Spedition UMB - Tehnostrade - Consitrans lucreaza la cei 21 de kilometri ai lotului 2, Robanesti-Bals-Valea Mare.

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, anunta la inceputul anului ca se bazeaza pe promisiunea constructorului de a finaliza si a deschide circulatia pana la final de 2021 cei circa 40 de km de pe tronsonul 2 al Drumului Expres DX12 Craiova - Pitesti.

Asocierea firmelor detinute de familia Umbrarescu, SA&PE Construct SRL - Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL - Consitrans SRL (Romania), a castigat contractul in valoare de 792 de milioane de lei pentru realizarea lotului 2 al tronsonului 2 din Drumul Expres Craiova - Pitesti.

Lucrarile au inceput la finalul anului 2018 si ar trebui sa fie gata la finalul anului 2021, potrivit contractului semnat cu Compania de Drumuri.


Mai puteti citi:

Fosta politista Irina Alexe (USR PLUS), pensionata la 42 de ani cu pensie speciala, numita secretar de stat la InterneGreseala de 50 de milioane de dolari facuta de un bunic roman care voia sa le vanda australienilor o cantitate uriasa de droguriFemeie din Bucuresti, amendata dupa ce a sesizat la Politie un furt. Ce a decis instantaCum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubitDaunele morale primite de o femeie cu sotul si copilul morti intr-un accident, considerate prea mari. Suma finala stabilita de judecatori
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă